Boşanma hazırlığında olan Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek arasında ‘tazminat’ anlaşmazlığı

İtalyan Şef Danilo Zanna ile Tuğçe Demirbilek’in boşanma süreci çıkmaza girdi. Dokuz yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak bitirmeye hazırlanan ünlü çift, tazminatta anlaşamayınca boşanma davasını açamadı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2012 yılında evlenen ‘Masterchef Türkiye’ yarışmasının sempatik şefi Danilo Zanna ile Tuğçe Demirbilek, 2013’te oğulları Zeno Tibet’i kucaklarına almış, ancak geçtiğimiz yaz tatilinden sonra mutluluklarına gölge düşmüştü.
Boşanma kararı alan çiftten Danilo Zanna, Etiler’de birlikte yaşadıkları konuttan taşınarak ayrı bir eve çıkmıştı. Haberin çıkmasıyla çift, boşanacaklarını doğrulamış, sonrasında da sessizliğe bürünmüştü.

Danilo Zanna, eşine Etiler’deki evi, oğullarının velayetini, eğitim masraflarını ve ayda 20 bin TL nafakanın yanı sıra boşanma tazminatı olarak 500 bin euro vermeyi teklif etti.

Bu teklifi kabul etmeyen Tuğçe Demirbilek, dokuz yıllık evlilikleri için İtalyan şeften 1 milyon euro tazminat talep etti. Rakamı fazla bulan Zanna, 500 bin euroda ısrar ettiği için protokol tıkandı!

Boşanma hazırlığında olan Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek arasında ‘tazminat’ anlaşmazlığı

Yorumlar kapalı.