Britanya İstanbul Başkonsolosu’na çiğköfte yoğurdu.. Bülent Serttaş kimdir, nereli, kaç yaşında?

Şarkıcı Bülent Serttaş magazin dünyasının sevdiği ünlülerden. Son olarak Bülent Serttaş'ın Britanya'nın İstanbul Başkonsolosu Kenan Poleo'yu evinde konuk edip çiğköfte yoğurması büyük ilgi çekti. Peki Bülent Serttaş kimdir, kaç yaşında, nereli?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bülent Serttaş, Britanya’nın İstanbul Başkonsolosu Kenan Poleo’ya çiğköfte yaptı. Poleo’yu evinde konuk eden Settaş, birlikte Poleo ile birlikte çiğ köfte yoğurup sosyal medya hesabından paylaşılması sosyal medyada büyük ilgi gördü. Peki Bülent Serttaş kimdir, nereli, kaç yaşında? işte detaylar..

Sosyal medyadan paylaştı

Poleo, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Sevgili Bülent Serttaş ve güzel eşi Selvi’nin yaptığı olağanüstü lezzetli çiğköfte. Harika ailenle beni ağırladığın için çok teşekkürler” yazdı.

İşte Poleo’nun paylaşımı…

Bülent Serttaş kimdir, nereli, kaç yaşında?

Bülent Serttaş,18 Kasım 1965, Elazığ’da doğdu.

1983 yılından itibaren çeşitli mekanlarda sahneye almaya başlayarak müzik yapmaya başladı. Adana’da bir gazino da şarkı söylerken Hilmi Topaloğlu tarafından keşfedildi. İlk albümü Delikanlı yayınlandı. 1997 yılında piyasaya çıkan Aşığım Yanmışım albümüyle popülerliğini arttırmıştır.

Türkücülüğün yanı sıra 2010 yılında vizyona giren Çakallarla Dans ve 2012 yılında vizyona giren Patlak Sokaklar: Gerzomat filmlerinde rol almıştır.

Bülent Serttaş, Selvi Serttaş ile evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Britanya İstanbul Başkonsolosu’na çiğköfte yoğurdu.. Bülent Serttaş kimdir, nereli, kaç yaşında?

Yorumlar kapalı.