Britney Spears’den Hayranlarını Endişelendiren Açıklama: “Beynimde Hasar Olduğu Tespit Edildi…”

Dans videolarıyle ve birbirinden ilginç görüntüleriyle sosyal medyada sürekli gündemde olan Britney Spears, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı açıklamayla birlikte beyninde bazı hasarların olduğunu ve bu nedenle sürekli acı çektiğini söyledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çalkantılı özel hayatıyla gündemden düşmeyen Britney Spears, sosyal medya hesabından hayranlarını korkutan bir açıklama yaptı. Sık sık dans videoları paylaşan ve dans etmenin ona mutluluk verdiğini dile getiren Spears, geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir dans videosunda sağlığıyla ilgili korkutan bir açıklama yaptı.

40 yaşındaki pop yıldızı, sinir hasarına sahip olduğunu ve bu nedenle hissettiği ağrının ve uyuşukluğun uykusunu etkilediğini açıkladı. Sahip olduğu bu sinir hasarının bir tedavisi olmadığını söyleyen Spears, ağrılarını hafifletmek için dans ettiğini ve dansın ona epey yardımcı olduğunu belirtti.

Britney Spears'den Hayranlarını Endişelendiren Açıklama: "Beynimde Hasar Olduğu Tespit Edildi..."

Açıklamasında “Sinir hasarı beyninize yeterli oksijen gitmediğinde ortaya çıkıyor. Beyniniz kelimenin tam anlamıyla kapanıyor. Sinir hasarı vücudunuzun bazı kısımlarının uyuşmasına neden oluyor.” dedi.

Spears, haftada üç kez yatakta elleri tamamen uyuşmuş bir şekilde uyandığını ve vücudunun sağ tarafında acı hissettiğini belirtti. “Bu acı, boynuma kadar çok vuruyor ki en çok ağrıyan yerim her zaman şakaklarım oluyor… Vücudumun sağ tarafına sanki iğne batıyormuş gibi bir acı hissediyorum. Bu çok acıtıyor ve beni epey ürkütüyor. O yerden çıktığımdan beri son 3 yıldır adeta bilinçsiz bir durumdayım. Bununla yüzleşemedim”

Spears, ‘o yer’ olarak 2019’da isteği dışında tutulduğu tıbbi rehabilitasyon merkezine atıfta bulundu.

Britney Spears'den Hayranlarını Endişelendiren Açıklama: "Beynimde Hasar Olduğu Tespit Edildi..."

“Eskisi gibi hareket etmememe rağmen dans ettiğimde acıyı hissetmiyorum. Sanki aklım içimdeki çocukla birlikte. Gerçekten inanıyorum, buna olan inancım bana güç verdi… Tanrı’nın lütfuyla nihayet beynime ve boynuma giden oksijeni hissettiğim bir ilaç buldum… Gözlerim şimdi daha açık ve başımı doğru bir şekilde tutabiliyorum … Bunu başarmak için iyi bir iş çıkardım. Her iki durumda da, çok daha iyiye gidiyorum, nefes alabiliyorum… Daha akıllı hissediyorum, Tanrım, şimdi nefes alabiliyorum.’

 

Britney Spears’den Hayranlarını Endişelendiren Açıklama: “Beynimde Hasar Olduğu Tespit Edildi…”

Yorumlar kapalı.