Britney Spears’in düğününü eski eşi bastı: ‘Britney benim ilk ve tek eşim’

Müzik dünyasının, yıllardır özel hayatını bir düzene oturtamayan yıldızı en mutlu gününde bile büyük bir skandalla karşı karşıya kaldı. 2000'lerin başında sadece 55 saat evli kaldığı eski eşi "O benim tek eşim, düğünü durdurmaya geldim" diyerek olay yarattı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Sam Aghari ile evlenen Britney Spears, geçtiğimiz aylarda hamile kaldığını ardından da düşük yaptığını açıklamıştı. Spears ile Asghari, dün hayatlarını birleştirdi. Fakat çiftin bu mutlu gününe çok tatsız bir olay damgasını vurdu.

Eski eşi, ünlü şarkıcının düğününü bastı: O benim ilk ve tek eşim

ANNE VE BABASI TÖRENE KATILMADI
40 yaşındaki Britney Spears ile 28 yaşındaki Sam Aghari’nin düğününe sadece çok yakınlarının aralarında bulunduğu 100 kişi katıldı. Hatta Spears’ın bir zamanlar arasının çok iyi olduğu kız kardeşi Jamie Lynn törene katılmadı. Spears’ı mutlu gününde yalnız bırakanlar arasında anne ve babası da yer aldı. Ünlü şarkıcının mutluluğunu paylaşan tek çekirdek aile üyesi erkek kardeşi oldu.

“O BENİM İLK VE TEK EŞİM”
Tören, basının objektiflerinden ve kameralarından uzak bir şekilde gerçekleştirildi. Ama düğüne hiç beklenmedik bir olay damga vurdu. Spears’ın 2004’te evlendiği ve sadece 55 saat evli kaldığı eski eşi Jason Alexander, töreni engellemeye çalıştı. Düğünü basan Alexander ‘Britney benim ilk ve tek eşim. Dügünü engellemeliyim’ dedi. Öfkeli eski eş, güvenlik görevlileri tarafından güçlükle zapt edildi ve gözaltına alındı.

ESKİ EŞİ ALEXANDER’IN SUÇ DOSYASI KABARIK

Britney Spears’ın eski eşi Jason Alexander’ın suç dosyası kabarık. 2021’de ve bu yıl, çeşitli suçlardan gözaltına alındı Alexander. Uyuşturucu ya da alkol etkisi altında araç kullanırken yakalanan Jason Alexander, kefaletle serbest bırakıldı. Bu yılın başında tekrar gözaltına alınan Alexander’ın 12 ay içinde üçüncü kez polisle başının derde girdiği belirtildi.

EYLÜL AYINDA NİŞANLANDILAR
Geçen yıl vesayetini elinde tutan babası Jamie Spears ile mahkemelik olan ve zor günler yaşayan Britney Spears, sevgilisi Sam Asghari ile geçen yılın eylül ayında nişanlandı. Spears, mutlu haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Britney Spears, İran asıllı sevgilisi Asghari ile hayatını resmi olarak birleştirmek için ilk adımı attığını hayranlarına haber verdiği videosunu “Buna inanamıyorum” mesajı eşliğinde paylaştı. Spears, videoda iri taşlı nişan yüzüğünü de gözler önüne serdi.

Eski eşi, ünlü şarkıcının düğününü bastı: O benim ilk ve tek eşim

KLİP ÇEKİMİNDE TANIŞTILAR
Spears ile Asghari, 2016 yılında ünlü şarkıcının Slumber Party adlı şarkısının klip çekimlerinde tanıştı. Asghari, Spears’ın romantik ilişki içinde bulunduğu genci canlandırıyordu. Asghari, 2018’de Men’ Health dergisine verdiği röportajda “Bütün zamanların en büyük sanatçılarından biriyle tanışacağım için çok heyecanlıydım” diyerek karşı karşıya geldikleri ilk dönemde hissettiklerini anlatmıştı. Klip setinde tanıştıktan sonra Spears ile Asghari, birbirlerine telefon numaralarını verdiler ve görüşmeye başladılar. Sonra da aralarında romantik bir ilişki başladı. İlk buluşmalarında bir suşi restoranına gittiklerini de Asghari, yine bir röportajında söylemişti.

ASGHARİ İRAN’DA DOĞDU, 12 YAŞINDA ABD’YE GİTTİ
Spears’ın uzun süredir birlikte olduğu ve şimdi de evlenmeye hazırlandığı Sam Asghari, İran doğumlu. Henüz 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD’ye yerleşti Asghari. Bir çocukken arkadaşlarını ve eski hayatını bırakıp yeni bir ülkeye taşınmanın zorluklarını bir röportajda ” Arkadaşlarımdan ve ailemden ayrılmak zorunda kaldım. Bir daha asla geri dönmeyeceğimi biliyordum” diyerek anlatmıştı Asghari. Ailesiyle birlikte Los Angeles’a yerleşen Asghari, lisede futbol takımına girdi. Sporla ilgisi ilerleyen yaşlarında da bitmeyen Asghari, dikkat çekici bir fiziksel görünüme sahipti. 21 yaşındayken kız kardeşinin cesaretlendirmesiyle modelliğe adım attı.

Eski eşi, ünlü şarkıcının düğününü bastı: O benim ilk ve tek eşim

Britney Spears’in düğününü eski eşi bastı: ‘Britney benim ilk ve tek eşim’

Yorumlar kapalı.