Britney Spears’tan yeni itiraflar: “Gizli ilişki yaşadığım adamla ülkeden kaçmayı düşündüm”

Britney Spears, babası Jamie Spears'ın vesayeti altında yaşadığı dönem gizli ilişkisinin olduğu bir erkekle kaçıp ABD'yi terk etmeyi düşündüğünü açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı, dün vasilik altında geçirdiği 13 yılın daha önce dile getirilmeyen ayrıntılarını anlattığı 22 dakikalık bir ses kaydını YouTube’a yükledi.

Spears, yükledikten kısa süre sonra sildiği ses kaydında o dönemki gizli ilişkisi hakkında şunları söyledi:

“Biriyle konuşuyordum, benimle birlikte ülkeden gitmek istedi. Kaçmak için her şeyi hazırlamıştık ve bu gizli bir ilişkiydi.”

Ünlü şarkıcı bu ilişkiden sadece asistanına bahsettiğini ve ona babası kendisini bulursa yapabileceklerinden çok korktuğunu söylediğini belirtti:

“‘Beni kilitleyip bana gerçekten zarar vermelerinden korkuyorum’ ” demiştim. Asistanım da “Saçmalama Britney, baban asla böyle bir şey yapmaz” diye cevap verdi. Ama işte, babam yanlış bir şeyim olmamasına rağmen çok daha kötülerini yaptı.”

Spears devamında prova sırasında bir dans hareketini yapmayı reddettiği için zorla akıl sağlığı merkezine kapatılmasına değindi.

Ünlü şarkıcı vesayet sürecinde yaşadığı istismar hakkında “İnsan bile değildim, bir robottum” ifadelerini kullandı:

“Beni gerçek anlamda öldürdüler. Beni kenara attılar. Vegas’ta binlerce insanın önünde sahne alıyordum. Lanet olasıca bir robottum, insan bile değildim. Delilikti.”

Spears, ses kaydında sıklıkla telefonuna, arabasına ve internete erişimi olmamasından, yanında nakit para bulunduramamasından bahsetti.

Spears, “Alkolik bile değildim ama Adsız Alkoliklerin toplantısına katılmam gerekti. Arabamı kullanamadığım ve param olmadığı için toplantıları kaçırdım. Sigara içmeme de izin verilmedi. İdam mahkumları bile sigara içebiliyor” diye ekledi.

2008’de babasının vesayeti altına giren Spears, Kasım 2021’de özgürlüğüne kavuşmuştu. Ünlü şarkıcı vasilikten kurtulduktan 7 ay sonra 28 yaşındaki nişanlısı Sam Asghari’yle evlendi.

Britney Spears’tan yeni itiraflar: “Gizli ilişki yaşadığım adamla ülkeden kaçmayı düşündüm”

Yorumlar kapalı.