Brooklyn Beckham’ın kayınvalidesi 2. Abdülhamid’e ait elmas gerdanlığı taktı iddiası

Dünyaca ünlü futbolcu David Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz geçtiğimiz gün görkemli bir düğünle evlendi. Brooklyn ve Nicola Peltz'in düğününde ise önemli bir detay gözlerden kaçmadı. Gelinin annesi Claudia Heffner Peltz'in kolyesi geceye adeta damga vurdu. Anne Peltz'in 'Doğu'nun Yıldızı' isimli kolyesinin zamanında II. Abdülhamit'e ait olduğu detayı magazin gündemine oturdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere ve ABD‘nin kalburüstü isimlerini bir araya getiren tören, Peltz ailesinin Palm Springs’teki okyanus manzaralı, milyon dolarlık malikanesinde gerçekleşti. Gelin Nicola Anne Peltz hem güzelliğiyle hem de aylarca süren bir dizi hazırlığın ardından ünlü bir modaevi tarafından kendisi için özel olarak dikilen gelinliğiyle törenin yıldızı oldu. Fakat yemekleri ve kahvaltılarıyla iki gün süren düğünde aslında gelin Nicola Anne’den “rol çalan” bir kişi vardı.

O da herkesin önceden tahmin ettiği gibi damat Brooklyn’in annesi Victoria Beckham değil, gelinin 67 yaşındaki annesi Claudia Heffner Peltz idi. İlerleyen yaşına rağmen hala formunda olan eski model Claudia Heffner Peltz kızının düğününde sadece genç görünümüyle değil taktığı bir takıyla gündemin ilk sırasına yerleşti.

Hürriyet’in haberine göre, dünyanın en zengin iş insanlarından biri olan Nelson Peltz’in eşi olan Claudia Peltz’in boynundaki göz kamaştıran elmas gerdanlığın bir zamanlar Osmanlı Padişahı Sultan 2. Abdülhamit’in koleksiyonunda yer aldığı ileri sürüldü. Dünyanın en pahalı elmaslarından biri olan  elmas, Star of the East (Doğunun Yıldızı) adını taşıyor. 94.80 karat olduğu belirtilen bu elmasın, bir zamanlar 2. Abdülhamid’in koleksiyonunda yer aldığı ileri sürülse de bu konuda kesin bir kaynak yok. Bu göz kamaştıran elmasın Padişah’ın elinden nasıl çıktığı da bilinmiyor.

 

 

 

Brooklyn Beckham’ın kayınvalidesi 2. Abdülhamid’e ait elmas gerdanlığı taktı iddiası

Yorumlar kapalı.