Bugün canlı yayında yoktu: ‘Seren Serengil Söylemezsem Olmaz’dan kovuldu!’

Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Seren Serengil’in yapımcıyla kavga ettiği ve programdaki görevine son verildiği iddia edildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün canlı yayında rahatsızlanan Seren Serengil, bugün sunuculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programına çıkamadı. Şuur bulanıklığı teşhisiyle tedavi altına alınan Serengil’in yapımcı ile tartışarak programdan kovulduğu iddia edildi.

Uzun yıllardır Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Seren Serengil, rahatsızlıklarından dolayı bir kez daha canlı yayını terk etmek zorunda kaldı.

Hipertansiyon hastası olan Serengil, dün canlı yayında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Serengil’in hastanede tedavi gördüğü esnada Instagram hesabından paylaşım yapan sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, Serengil’in şuur bulanıklığı yaşadığını söyleyerek “Sabah gayet iyiydi. İşine gitti ama yine ne olduysa tansiyonu 18/10. Şu an şuuru bulanık. Bir ayda 3 kez hastanelik oldu. Kendine gelince ne olduğunu öğreneceğim ve sizlerle paylaşacağım” dedi.

Bugün canlı yayında yoktu: ‘Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan kovuldu!’

KAVGA SONRASI

Konuyla ilgili herhangi bir paylaşım yapmayan Serengil’in program yapımcısıyla tartışarak programdan kovulduğu iddia edildi. Ebru Yaşar ile arası iyi olmayan Serengil’in programında şarkıcıyla ilgili bir haber yayınlatmak istemediği, bunun üzerine de yapımcı Bilal Özbilge ile tartıştığı iddia edildi. Tartışmanın kısa sürede büyüdüğü ve Özbilge’nin Serengil’in üzerine yürüdüğü sosyal medyada konuşulan iddialar arasında.

Bugün canlı yayında yoktu: ‘Seren Serengil Söylemezsem Olmaz’dan kovuldu!’

Yorumlar kapalı.