Bülent Ersoy’dan ‘mezar’ isyanı

Sanatçı Bülent Ersoy, "Mezarın maliyeti yaklaşık 1.5 milyon TL tutar" haberlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Diva, "Ölmedim arkadaşlar, bana sormanız gerekirken, hakkımda her açıklama yapan, yapabilen kişi ya da kişilerin 'abuk sabuk sözleri' haber etiğine uygun mu?" diyerek sitemde bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hafta sonu Ankara’da bir güzellik merkezinin açılışına katılan Bülent Ersoy’un açıklamaları gündem olmuştu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan mezar yeri konusunda yardım istediğini söyleyen Ersoy, “Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan istirham ettim. Evet mezar yerim belli” diye konuşmuştu.

MENAJERİ KONUŞMUŞTU

Söz konusu ifadelerin gündem olmasının ardından Ersoy’un menajeri Fevzi Siverek, Al Sana Haber’e bağlanarak konu hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Siverek, Ersoy’a şifreli ve asansörlü bir mezar hazırlanacağını söylemiş; mezarın yapımı için 1.5 milyon TL harcanacağını iddia etmişti.

“ASANSÖRLÜ, ŞİFRELİ, 1,5 MİLYON TL…”

Siverek, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bülent Hanım’a Zincirlikuyu’dan bir mezar yeri ayarladım. Ama hayranları ulaşmasın diye biraz derin yapacağız. Derin yapacağımız için Bülent Hanım’ın mezarını asansörlü yapacağız. Asansörle aşağı indireceğiz. Asansör de şifreli olacak. Bir de mezarını sade yapacağız. Bülent Ersoy’u gömmek istemem tabi benim 27 senelik hem dostum hem ailem. Bizden önce vefat ederse 3 kişilik mezar yeri hazır. Bir bütçe ayırdık evet. Benim bu söylediğim mezarın bitmesi, sistemi vs. yaklaşık 1.5 milyon TL tutar.”

 

BÜLENT ERSOY, HABERLERE İSYAN ETTİ

Ersoy, sosyal medya hesabından hakkında çıkan haberlere ilk kez sosyal medyadan yanıt verdi. “Ölmedim arkadaşlar” diyen Bülent Ersoy, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Yeni medya ve sosyal medya! Birileri konuşsun, birileri haber yapsın, sonra ‘kopyala yapıştır’ dijital medya, yazıyı çoğaltsın. Sevgili babacığımın cenazesi sırasında söylemiş olduğum sözlerin videosu önce Instagram’da viral oldu, sonra bir röportajımda bu konu soruldu, en sonra da bugün ‘1.5 milyon TL bütçe ayırdı, Bülent Ersoy’un mezarı derin olacak, asansörle inilecek’ başlıklarına kadar geldi.

Ankara’daki röportajda sormuş olduğunuz gibi, yine bana sormanız gerekirken, hakkımda her açıklama yapan, yapabilen kişi ya da kişilerin bu ‘abuk sabuk’ sözleri medyada bu kadar büyük yer bulacak mı? Yaşayan bir insana ‘Mezarı için 1.5 milyon TL bütçe ayırdı’ başlıkları ‘basın özgürlüğü’ kapsamında mı? Bu başlıklar, haberler; mantığa ve haber etiğine uygun mu?

Bu arada, üstelik yetkili menajerim de Haluk Şentürk’tür. Her şeyi tolere etmek, sanatçı duruşuna göre davranmak, ‘Hadi Ablalarıyım kırılmayayım, kırmayayım’ demek, yaşadığımız bu devirde işe yaramıyormuş demek.”

Bülent Ersoy’dan ‘mezar’ isyanı

Yorumlar kapalı.