Burak Sergen ve Nihan Ünsal arasında sular durulmuyor: Karşı dava açtı

Corona virüsü tedavisinin ardından evlendiği genç sevgilisinin kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açan oyuncu Burak Sergen'e, eşi Nihan Ünsal zina nedeniyle karşı boşanma davası açtı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu Burak Sergen, Nihan Ünsal ile Haziran 2021’de evlenmiş ancak evlilikleri ihanet iddiaları nedeni ile sadece 4 ay sürebilmişti. Boşanma davası açan Burak Sergen, dava için ayrıca gizlilik kararı da aldırmıştı. Sabah’ta yer alan habere göre; ihanet iddiası ile suçlanan Nihan Ünsal’dan karşı bir atak geldi.

Nihan Ünsal avukatı Cihan Bayazıt aracılığı ile kendisine boşanma davası açan Burak Sergen’e zina nedeni ile karşı boşanma davası açtı. İzmir Aile Mahkemesi’nde açılan davada, söz konusu davanın son dönemde yazılı ve görsel basın ve ayrıca sosyal medyada çıkan haberlere dayanılarak açıldığı belirtildi.

Avukat Cihan Bayazıt’ın sunduğu dilekçede; ilgili kişi ile ilişkisinin bulunduğu hatta çocuğuyla tanıştıracak kadar ciddi seviyede bir ilişkisi olduğunun bizzat Burak Sergen tarafından kabul edildiği iddia edildi.

İstanbul ve İzmir’deki her iki davanın birleşmesi bekleniyor.

Burak Sergen ve Nihan Ünsal arasında sular durulmuyor: Karşı dava açtı

Yorumlar kapalı.