Burcu Esmersoy yangından etkilenen kuzuyu elleriyle besledi

Türkiye'nin birçok noktasında devam eden orman yangınlarını söndürmek ve bölgedeki halka destek olmak için ünlü isimler de harekete geçti. Bu isimlerden birisi ise Burcu Esmersoy oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin dört bir yanında devam eden yangınların söndürülmesi için çalışmalara devam ediliyor. Yangında evleri zarar gören vatandaşlar için harekete geçen Burcu Esmersoy ise yardım kampanyası başlatarak ihtiyaç duyulan malzemeleri topladı.

Topladığı yardımlarla afet bölgelerine giden Burcu Esmersoy, ağır kolileri de sırtında taşıyarak toplama noktalarına teslim etti. Esmersoy, yardım toplama merkezlerinde de ürünlerin paketlenmesi ve dağıtılmasına da yardımcı oldu.

Bu davranışlarıyla örnek olan Burcu Esmersoy, yangından etkilenen bir kuzuyu biberonla besledi. Sosyal medya hesabından o anları paylaşan ünlü isme beğeni yağdı.

Esmersoy, Twitter hesabından yaptığı açıklamada ise, “Herkes üzerine düşeni yapmalı. İnsanlar hayatlarını kaybetti, Evleri kül oldu. Ben burada sessiz kalamazdım. Böyle günde beraber yaraları sarmalıyız” ifadelerini kullandı.

Kaynak Haber Galobal

Burcu Esmersoy yangından etkilenen kuzuyu elleriyle besledi

Yorumlar kapalı.