Buse Varol’dan ‘yüzük’ hamlesi

Alişan ile evliliklerinin üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaştığı ileri sürülen ve boşanacakları yönünde çıkan haberlerle gündemde olan Buse Varol, geçtiğimiz haftalarda çıkardığı tektaşını yeniden taktı. Varol'un bu hamlesi, "Alişan ile aralarındaki buzlar eridi" yorumlarının yapılmasına neden oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6 Şubat’ta kızları Eliz’in birinci yaş gününü ayrı ayrı kutlayan Alişan-Buse Varol çiftinin boşanma aşamasında olduğu ileri sürülmüştü. Ayrılık kararı aldıkları konuşulan çiftin, yasal işlemleri başlattığı da iddia edilmişti.

2018’de evliliklerini nikah masasına taşıyan ikili, ardından haklarında çıkan ‘boşanma’ haberlerini yaptıkları açıklamalarla yalanlamıştı.

Daha sonra Buse Varol, bir alışveriş merkezinde objektiflere yansımıştı. Varol’un parmağında alyansının olmayışı ise dikkatlerden kaçmamıştı.

Çift hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Önceki gün kızı Eliz ile birlikte ayna karşısında poz veren Buse Varol’un alyansını ve tektaşını yeniden taktığı görüldü. Ünlü ismin bu hamlesi, “Alişan ile aralarındaki buzlar eridi.” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Geçtiğimiz haftalarda evlilik yüzüklerini çıkardığı görülen Varol, konunun hatırlatılması üzerine, “Yüzük ya da başka bir şey onlar gösterge değil. Ben de hiçbir şeyin sebebini bilmiyorum. Her gün uyandığımda bambaşka haberler görüyorum. Bana yazılanları ben de sosyal medyadan, gazetelerden okuyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

 

Buse Varol’dan ‘yüzük’ hamlesi

Yorumlar kapalı.