Çağatay Ulusoy kimdir, kaç yaşında, nereli? Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu?

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy hakkında çıkan evlilik iddiaları sosyal medyanın dilinden düşmüyor. Çağatay Ulusoy ve sevgilisi Duygu Sarışın hakkında çıkan iddialarından sonra Çağatay Ulusoy en çok merak edilen isimlerden oldu. Çağatay Ulusoy kimdir, kaç yaşında, evleniyor mu? Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy'un evlilik haberleri doğru mu? Duygu Sarışın'la evlilik haberleri çıkan Çağatay Ulusoy hakkında tüm merak edilenleri derledik. İşte detaylar..

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adını Feriha Koydum dizisiyle yıldızı parlayan Çağatay Ulusoy ve sevgilisi Duygu Sarışın’ın evlilik iddiaları sosyal medyanın gündeminde. İddialardan sonra başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy kimdir, kaç yaşında, nereli? Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? soruları araştırılmaya başlandı. İşte ünlü oyuncu hakkında tüm detaylar…

Çağatay Ulusoy kimdir, kaç yaşında, nereli?

32 yaşında olan Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul’da doğdu. Anne tarafından Boşnak olan Ulusoy, Bulgaristan göçmeni bir ailede dünyaya geldi. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri Bölümü’nde tamamladı. Üniversite eğitimi boyunca Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri aldı.

2010 yılında Best Model Of Turkey yarışmasına katılan Ulusoy elde ettiği birincilik sonucunda 2011 yılında Adını Feriha Koydum dizisiyle televizyon dünyasına girdi.

Adını Feriha Koydum dizisinde başrolü Hazal Kaya ile paylaşan Ulusoy, dizinin döneminde yakaladığı başarıyla yıldızını parlattı.

Çağatay Ulusoy kimdir, kaç yaşında, nereli? Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu?

Çağatay Ulusoy’un oynadığı dizi ve filmler

Adını Feriha Koydum dizisi devam ederken Anadolu Kartalları filminde oynayan Ulusoy, 2013- 2015 yıllarında Medcezir dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolleri paylaştı. Dizinin ardından Ulusoy, 2015 yılında yüksek başarı elde eden Delibal filminde başrol oynadı.

Birçok reklam filminde oynayan Ulusoy televizyon dünyasının aranan isimlerinden olmayı başardı.

Ulusoy daha sonrasında sırasıyla Show TV’de yayınlanan İçerde dizisinde, Netflix’te ilk Türk dizisi özelliğine sahip olan Hakan: Muhafız’ da ve BlueTV yapımı olan Yeşilçam dizisinde rol almıştır.

Ulusoy aynı zamanda Netflix yapımı Kağıttan Hayatlar filminde başrolü üstlendi.

Ulusoy son olarak Netflix’te yayınlanan Terzi dizisinde Peyami karakterini canlandırıyor.

Ayrıca Ulusoy 2021 yayınlanan Birdie adlı bir kısa filmi yazıp, yönetti.

Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu?

24 Kasım 1987 yılında İzmir’de doğan Duygu Sarışın, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünde tamamlayan Sarışın, daha sonrasında ise İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü’nden dersler almıştır. Bu eğitimlerinin ardından güzel oyuncunun deneyim kazandığı yer ise İzmir Devlet Tiyatrosu olmuştur.

Çağatay Ulusoy kimdir, kaç yaşında, nereli? Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu?

Duygu Sarışın 2011 yılında televizyon dünyasına Cennetin Sırları dizisi ile adım atmış olsa da yıldızı 2017 yılında Star Tv’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle parlamıştır.

Duygu Sarışın ve Çağatay Ulusoy, 2016 yılında Show Tv’de yayınlanan İçerde dizisinde birlikte rol almıştı.

Çağatay Ulusoy kimdir, kaç yaşında, nereli? Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu?

Uzun süredir birlikte olan ve aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftin yeni evleri için mobilya arayışında olduğu iddia edildi. Söylentilere göre çift, önümüzdeki yaz nikah masasına oturmayı planlıyor.

 

Çağatay Ulusoy kimdir, kaç yaşında, nereli? Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu?

Yorumlar kapalı.