Çağlar Ökten’den Seda Sayan’a sahnede ilan-ı aşk

Seda Sayan, geçtiğimiz akşam evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Çağlar Ökten'i dinlemeye gitti. Mekana girmeden muhabirlerle sohbet eden Sayan, nikah tarihini açıklarken; sahnede sevgilisine şarkılar söyleyen 34 yaşındaki Ökten, ünlü isme aşkını haykırdı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Seda Sayan, Beyoğlu’nda sahne alacak olan sevgilisi Çağrı Ökten’i dinlemeye gitti. Nikah masasına oturmaya hazırlanan çiftten Sayan, mekana girerken basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Muhabirlerin, “Efendim hayırlı olsun. Evlilik teklifi de aldınız. Neler söylemek istersiniz?” sözlerine yanıt veren ünlü şarkıcı, “Çok teşekkür ederim, hep mutlu olalım. Siz de mutlu olun.” dedi.

 

Düğün tarihini de açıklayan Seda Sayan, “20 Mayıs’ta Prag’da evleneceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Çağlar Ökten’in Lara Şehiroğlu ile olan 4 yıllık birlikteliğini Seda Sayan’ın albüm vaadi sebebiyle bitirdiği iddia edilmişti. Dedikoduların çıkması üzerine de Ökten’in eski sevgilisiyle fotoğraflarını sosyal medya hesabından sildiği söylenmişti.

Sayan, konuyla ilgili sorulara, “Teşekkür ederim.” demekle yetindi. Sorulara cevap vermeyen şarkıcı, mekana girene kadar bağırarak şarkılar söyledi.

Sahne alan Öktem ise gecede aşka geldi. Kendisini en önde dinlemeye gelen Sayan’a şarkılar söyleyen Çağrı Öktem, “Aşkım… Haykırmak istiyorum resmen herkese; aşkımsın sen!” diyerek, sevgisini haykırdı.

 

Çağlar Ökten’den Seda Sayan’a sahnede ilan-ı aşk

Yorumlar kapalı.