Camdaki Kız Uzan ailesini mi anlatıyor? Gülseren Budayıcıoğlu merak edilen soruyu yanıtladı

Kanal D’nin fenomen yapımı Camdaki Kız’daki hikayenin Uzan ailesine ait olduğu iddia edildi. Gülseren Budayıcıoğlu herkesin merak ettiği konuya katıldığı bir televizyon programında açıklık getirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikâyesinin anlatıldığı Camdaki Kız‘ın, özellikle gerçekte Uzan ailesinin olduğu iddiaları çok konuşulmuştu. Herkesin merak ettiği soruya Gülseren Budayıcıoğlu son noktayı koydu.

CAMDAKİ KIZ HANGİ AİLENİN HİKÂYESİ?

Hatırlanacağı üzere İstanbullu Gelin dizisi de yayımlandığı dönemde yine bazı iddialar ortaya atılmış ve Uzan ailesine gönderme yapılmıştı. Gülseren Budayıcıoğlu katıldığı bir programda bu iddialara ilk kez yanıt verdi.

Budayıcıoğlu, Uzan ailesi iddiası için şöyle konuştu:

“İstanbullu Gelin ile ilgili de böyle bir şeyler söylemişlerdi. Tabii ki değil, zaten öyle olsa Uzan ailesi beni bulmaz mı, niye bizi yazdınız demez mi. Siz olsanız demez misiniz?”

Uzan ailesinin hikâyesini anlatmadığını belirten ünlü yazar, bir kitabın 3 yıllık yazım süreci olduğunu ve her ayrıntı ile ilgilendiğini de dile getirdi.

Camdaki Kız Uzan ailesini mi anlatıyor? Gülseren Budayıcıoğlu merak edilen soruyu yanıtladı

Yorumlar kapalı.