Camdaki Kız’da beklenmeyen son! Nalan ve Hayri’nin yasak aşkına sürpriz tanık

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız’ın 56’ncı bölümünde beklenmeyen son yaşandı. Final sahnesinde birbirlerine daha fazla uzak kalamayan Nalan ve Hayri öpüştü. İkilinin yasak aşkına sürpriz biri şahit oldu. Öte yandan dizinin 57’nci bölüm fragmanı da yayınlandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek’in yer aldığı Kanal D’nin fenomen dizisi Camdaki Kız, yeni bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikayesini ele alan dizinin final sahnesinde sürpriz gelişmeler oldu.

CAMDAKİ KIZ’IN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Selen, Hayri ve Nalan arasında bir şeyler olduğundan şüphelenince şirket kayıtlarından ulaştığı adrese gitti. Fakat orada Hayri yerine başka biriyle karşılaştı.

Selen, bu durumu Muzo ile paylaştı. Nalan’ın Hayri’ye olan ilgisinin farkında olan Muzo, Selen’i “Onu sevmiyor olabilirsin ama bu yaptığın paranoyaklığa girer” diyerek tersledi.

 

YILLAR SONRA YÜZLEŞTİLER

Feride, kızına kabusu yaşatan ve onun bütün hayatını mahveden kardeşi Metin ile yıllar sonra yüzleşti. Yaşadığı acıları, dağılan ailesini anlatan Feride, Metin’i Nalan’dan uzak durması konusunda uyardı.

 

‘NALAN NEREDESİN?’

Hayri’nin evindeyken Nalan’ı arayan ve konuşmalarından şüphelenen Feride, Yıldız Parkı’na gitti. Annesinin ısrarlı aramalarının altında bir neden olduğunu anlayan Nalan, Hayri ile birlikte konağa döndü.

 

BOŞANMIYORUM!

Selen, Muzo ve Sedat, otelleri satma kararı alan babalarından hesap sormak için şirkete gittiler. Ancak Rafet Bey onları dinlemeden kovdu.

Rafet le Pervin’in buluştuğunu gören Gülcihan, boşanma kararından vazgeçti, bu kararı çocuklarının gözü önünde kocasına da açıkladı.

 

Rafet Bey ile buluşan Emir, Koroğlu otellerine talip olduğunu açıkladı. Rafet Bey, cevap vermek için Emir’i yemeğe davet etti.

FERİDE’DEN YENİ PLAN

Hayri’den rahatsız olan Feride, Sedat ve Nalan’ın evliliğini kurtarmak için yeni bir plan yaptı. Sedat ve Nalan’ı el ele gören Hayri büyük bir yıkım yaşarken, onları baş başa yemeğe gönderen Feride, kimsenin tahmin edemeyeceği bir son hazırladı.

 

Kendilerini bekleyen muhabirlere evliliklerinde bir sorun olmadığını söyleyen Sedat, ‘yakında bir bebek müjdesi verebiliriz’ dedi. Sedat’ın bu açılaması sevgilisi Cana’yı da şoke etti.

‘SENİ ÇOK ÖZLEDİM’

Selen, Emir yüzünden Levent ile arasının açılmasına daha fazla dayanamadı.

Levent’in iş yerinde ziyaret eden Selen, ona Emir ile arasında bir şey olmadığını söyledi. İkili arasındaki buzlar romantik bir öpücük ile eridi.

 

Feride’nin kinayeli konuşmalarından sıkılan Gülcihan, onu kesin bir dille uyardı. Gülcihan’ı ‘çok korktum’ diyerek ti’ye alan Feride’ye duydukları soğuk duş etkisi yaşattı

NALAN VE HAYRİ’Yİ KİM GÖRDÜ?

Hayri ile romantik bir gecenin planını yaparken, kendini Sedat ile yemekte bulan Nalan, içinde bulunduğu durumu sevdiği adama anlattı ve ondan özür diledi.

Hayri’yi ikna edebilmek için onu öpen Nalan, arkalarında sürpriz bir tanık bıraktı.

 

Öte yandan reyting rekorları kıran dizinin merakla beklenen 57’nci bölümünün ilk fragmanı da yayınlandı.

 

Camdaki Kız’da beklenmeyen son! Nalan ve Hayri’nin yasak aşkına sürpriz tanık

Yorumlar kapalı.