Camdaki Kız’da Nalan ve Sedat boşandı! Camdaki Kız 68. bölümde neler yaşandı?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 2 Mart Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Nalan ve Sedat’ın boşandığı bölümde yaşananlar merak konusu oldu. Peki Camdaki Kız’ın 68. bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekranların vazgeçilmez dizisi olan Camdaki Kız, 2 Mart Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Başrollerini Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimlerin paylaştığı Camdaki Kız dizisinin 68. bölümde neler oldu?

Posta’da yer alan içeriğe göre; Nalan merhametiyle herkesin gönlüne taht kurarken, Muzo gerçekleri konuşarak ailesinin gözünü açtı.

NALAN TEPKİSİZ KALIYOR

Sedat’a ulaşamayan Koroğlu ailesi, Sedat’ı bulmak için Muzo, Selen ve Levent peşine düştü. Nalan ise Muzo ve diğerlerini takip ederek Sedat’ın neler karıştırdığını anlamaya çalıştı. Sedat’ı otel odasında basan Selen, Mozu ve Levent, üzerlerindeki şoku atamadan Nalan’ın geldiğini ve Sedat’ın bir kadınla birlikte olduğunu görünce daha da şok oldular.

Sedat, Nalan’a açıklama yapmaya çalışınca Muzo engel oldu. Nalan’ın arkasından koşan Muzo, ne söylediyse Nalan’ı konuşmak için ikna edemedi. Billur ile birlikte Billur’un evine giden Nalan, Hayri’nin telefonlarını da açmadı. Billur’a “Bugün kimseyle konuşmak istemiyorum” diyen Nalan, Hayri’ye haber vermesini istedi.

KOROĞLU EVİNDE YİNE YALAN RÜZGARI

Nalan’ın babasının karşısına çıkan Rafet, gerçekte Mehmet değil de Metin olduğunu öğrendiğini söyledi. Metin ise Nalan’ın babası olduğunu yine itiraf etmeden dayısı olduğunu anlattı.

Eve gelen Rafet, akşam sofrada Nalan’ı görmek istediğini söylemesine rağmen göremeyince nedenini sordu. Gülcihan dahil herkes Sedat’ın yaptığını bilmesine rağmen gerçekleri Rafet’e anlatmak yerine yine yalan söylediler.

Camdaki Kız’da Nalan ve Sedat boşandı! Camdaki Kız 68. bölümde neler yaşandı?

TÜRKAN EVDEN ÇIKARILIYOR

Hayri’nin eşi Türkan, uzun süredir evin kirasını ödeyemediği için ev sahibinin evden çıkın uyarısını haber vermek için Hayri’yi aradı. Kardeşinin kumar borcunu kapatmak için bütün birikmişini harcayan Türkan, Hayri’ye işin doğrusunu da anlatamadığı için sadece iş bulup bulamadığını sordu. Hayri ise hala iş bulamadığını, evin kirasını birikmiş paradan ödemesini söyledi.

RAFET GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR

Yeni bir güne uyanan Nalan, kalkınca Rafet’i arayıp buluşup konuşmayı talep etti. Nalan’ın bu talebine şaşıran Rafet, Nalan kendi evine gelirken neden randevu alıyor diye sorgulamaya başladı.

NALAN YENİ HAYATA YELKEN AÇIYOR

Eve gelen Nalan doğrudan sakin bir şekilde Rafet ile konuşmaya başladı. Sedat’ın yaptıklarına çıldıran Rafet’i Nalan sakinleştirdi ve Sedat’a kızmanın sırası olmadığını söyledi. Kibarlığını ve nezaketini bozmadan boşanma işini en güzel şekilde halletmeye çalışan Nalan, Adil ve Feride’nin de öz annesi babası olmadığını, bu gerçeği sizin de bilmeye hakkınız var diyerek Koroğlu ailesine açıkladı. Rafet’in sunduğu maddi imkanları da kabul etmeyen Nalan, herkesle tek tek vedalaşarak evde kalan eşyalarını da alıp çıktı.

MUZO KONUŞTU BÜTÜN AİLE KENETLENDİ

Nalan gider gitmez Rafet, Sedat’tan yaşadığı hayal kırıklığından bahsetti. Muzo ise Sedat’ın bir suçu olmadığını, asıl suçun kendisinin kusurlu doğmasıyla başladığını söyledi. Kendisinin yapamadığı fiziksel ya da zihinsel bütün aktiviteleri Sedat’a yüklediklerini ve her işte başarı beklemelerinden dolayı Sedat’ın bunaldığını ve çok yalnız kaldığını söyleyen Muzo, Sedat’ın çektiği zorlukları vurgularken ailesinin yaptığı hatalarında altını çizdi.

SEDAT, NALAN’IN AYAKLARINA KAPANIYOR

Ayrılığı sindiremeyen Sedat, Nalan’ın kapısına dayandı. Nalan’ı eve götürmek için ikna etmeye çalışan Sedat, ne söylese başaramadı. Son çare Nalan’ın ayaklarına kapanan Sedat, yalvarmaya başladı.

Camdaki Kız’da Nalan ve Sedat boşandı! Camdaki Kız 68. bölümde neler yaşandı?

Sedat’ın peşinden gelen Muzo, daha da rezil olmaması için Sedat’ı alıp gitti.

SEDAT VE NALAN BOŞANIYOR

Nalan’dan boşanmak istemeyen Sedat’ı ikna etmesi için Gülcihan, Cavit’ten yardım istedi. Ertesi günün sabahında Sedat’ı mahkemeye götüren Cavit, bir şekilde boşanmaya ikna etmeye çalıştı.

Camdaki Kız’da Nalan ve Sedat boşandı! Camdaki Kız 68. bölümde neler yaşandı?

Duruşmaya giren Nalan ve Sedat, tek celsede boşandı. Duruşma çıkışı müjdeli haberi vermek için Hayri’yi arayan Nalan, boşandığını söyledi. Nalan’ın boşanmasına sevinen Hayri, Nalan ile telefonda kutlama planı yaptığı sırada kapı çaldı. Nalan ile telefonda konuşurken kapıyı açan Hayri, karşısında Türkan ve çocukları görünce şok oldu.

Camdaki Kız’da Nalan ve Sedat boşandı! Camdaki Kız 68. bölümde neler yaşandı?

Yorumlar kapalı.