Canan Ergüder, meme kanseriyle mücadele ederken yaşadıklarını anlattı

Geçtiğimiz yıl meme kanseriyle mücadele eden ve hastalığı yenmeyi başaran oyuncu Canan Ergüder, Armağan Çağlayan'ın 'Gör Beni' programına konuk oldu. Ergüder, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Canan Ergüder röportajında şunları söyledi:

Tabii ki çok zordu bu süreç. bir çocuğum var, şuanda 4 yaşında. en zor düşünceler onunla ilgili düşünceler. Tabii ki gencim, hayatta yapmak istediğim şeyler var, yaşamak istiyorum vs. Bu düşüncelerin hepsi geliyor insanın aklına.

Hiçbir şey kesin değil. Hastalık geri gelmeyecek diye garanti veremez bana hiç kimse. Olan süreci mümkün mertebe en sağlıklı şekilde en başta oğlum için sonra da ailem için ve kendim için güçlü kalmak istedim. Sağolsun eşim Kenan da bana çok destek oldu.

‘OĞLUM VE AİLEM HAYATA BAĞLADI’

4,5 ayda bitirdim kemoyu. sonra saçım çıktıktan sonra mesleğime geri döndüm. Hayata bağlı kalmak gerekiyor. Bana danışan çok insan var. Söylediğim şey şu: Sizi hayata ne bağlı tutuyorsa ona sıkı sıkı tutunun. Benim için oğlum ve ailem.

‘SAÇIMI KAYBETTİĞİM ZAMAN BENİ VURDU’

Kemoyu aldıktan 2 gün sonra vuruyor etkisi. İlk aldığım ilaç daha ağır olarak bilinen bir ilaçtı. O vurduğu zaman 3 gün yatıyorsunuz karanlık bir odada.

O 3 günlük süreçte karalar bağladığım zamanlar oldu. Saçımı kaybettiğim zaman beni bir vurmuştu. Ondan sonra alışıyorsunuz. Bence her duruma alışıyor insan hayatta da bu böyle.

Canan Ergüder, meme kanseriyle mücadele ederken yaşadıklarını anlattı

Yorumlar kapalı.