Canan Kaftancıoğlu’ndan Muharrem İnce’nin sözlerine tepki: İnce hesaplarla uğraşanlara halk dersini verecek

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Muharrem İnce'nin "Millet İttifakı’nı kurarken davet edilmedik, yok sayıldık" sözleriyle ilgili, "Yaptıklarını ya da yaşadıklarını gerekçelendirmek için aynaya bakmak yerine bahanelere sığınanlardan hazzetmedim hiç. Kendi gerçekliğini görmeden ince hesaplarla uğraşanlara da halk dersini verecek" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce‘nin “Millet İttifakı’nı kurarken davet edilmedik, yok sayıldık” açıklamasına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Yaptıklarını ya da yaşadıklarını gerekçelendirmek için aynaya bakmak yerine bahanelere sığınanlardan hazzetmedim hiç” diyen Kaftancıoğlu, şöyle devam etti:

“Ne güzel söylemiş atalarımız sorumluluk denilen şey önce iğneyi kendine batırmakken, kendi gerçekliğini görmeden ince hesaplarla uğraşanlara da halk dersini verecek.”

 

NE OLMUŞTU?

CHP’den ayrılarak kendi partisini kuran Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığına adaylığı tartışmalara neden olmuştu. İnce’nin Kılıçdaroğlu’na oy kaybettireceği yorumları yapılırken, aday olmasıyla ilgili eleştiriler de yöneltilmişti.

İnce, son yaptığı açıklamada, “Millet İttifakı’nı kurarken davet edilmedik, mutabakat metinleri yapılırken davet edilmedik. Yok sayıldık. Biz ittifaklara karşı değiliz ama ittifaklar omurgalı olmalıdır. Onlarınki menfaat ittifakı” ifadelerine yer vermişti.

Canan Kaftancıoğlu’ndan Muharrem İnce’nin sözlerine tepki: İnce hesaplarla uğraşanlara halk dersini verecek

Yorumlar kapalı.