Canlı yayında gözaltı! Müge Anlı isyan etti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 15 yaşındaki kızı Yasemin Salman’dan günlerdir haber alamayan Sevim Hanım’ın isyanı damga vurdu. Kızını 48 yaşındaki Nurettin adlı bir adamın kaçırdığını iddia eden Sevim Hanım, canlı yayında isyan etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, kayıplara karışan 15 yaşındaki Yasemin Salman’ın konusu işleniyor. 15 yaşında kızı Yasemin Salman’dan yaklaşık 1 aydır haber alamayan Sevim Hanım, kızını Nurettin (48) adlı bir adamın kaçırdığını iddia etmişti.

Nurettin Arslan, Müge Anlı’nın yayınları sonrası canlı yayına görüntülü bağlandı. Müge Anlı “Nurettin Bey, siz 48 kızımız 15 yaşında. Sizin bu kızla ne alakanız var arkadaşım?” diye sorunca ortalık karıştı.

Acılı anne çileden çıktı

Nurettin Arslan’ın Yasemin Salman’la bir alakası olmadığını söyledi. “Daha önce birlikte çalışmıştık. Tanışıklığımız oradan geliyor.” diyen Nurettin Arslan’ın sözleri Sevim Hanımı çileden çıkardı.

Müge Anlı’nın “Peki senin servisinde ne arıyor bu kız?” sözü üzerine anne Sevim hanım “Buraya gelsene.” diyerek Nurettin Bey’e tepki gösterdi.

urettin Arslan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Karakolluk olduk ailesiyle. Gittim ifade verdim. Kendileri de oradaydı, kız da. Kız, yurttan mı kaçmış ne? Ondan sonrası bende yok.”

Köşeye sıkıştırdı

Canlı yayında gözaltı! Müge Anlı isyan etti

Müge Anlı, Nurettin Arslan’ı “Görüştün görüştün şimdi haber alamıyor musun kızdan?” diye sorarak köşeye sıkıştırdı.

Müge Anlı’nın “Sana son kez soruyorum bu çocuk nerede? Sen bu kızla sevgili miydin değil miydin? Kızın evinin orada kedi gibi neden dolaşıyordun.” sorusunu Nurettin Arslan “Onun bir alacağı vardı ben o yüzden oradaydım. Ayrıca iddia edildiği gibi kızların üzerine araba sürmedim. Kızım gel şu paranı al dedim.” diye yanıtladı.

Müge Anlı’nın “Savcılığa ifade verdiniz mi? Anneyi şikayet etmek için mi yoksa konuyla ilgili mi ifade verdiniz? Şimdi ekrana bir fotoğraf getireceğim eminim ki savcılık harekete geçecektir.” sözleri sonrası stüdyo bir anda karıştı.

15 yaşındaki Yasemin Salman’a arkadan sarılan Nurettin Arslan tepki topladı.

“Sen elin çocuğunu kucağına alıp…”

Canlı yayında gözaltı! Müge Anlı isyan etti

Acılı anne “Öldüreceğim seni!” diye feryat figan bağırırken Müge Anlı, “Sen elin çocuğunu nasıl kucağına alıp da bu fotoğrafı çektiriyorsun. Sen elin çocuğunu nasıl kucağına alıp da bu fotoğrafı çektiriyorsun. Bir baba, bir amca bile kızını böyle kucağına almaz.” diyerek tepki gösterdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ekrana yansıtılan fotoğraf üzerine Nurettin Arslan’ın “Bu kötü niyetle çekilmiş bir fotoğraf değildir.” sözleri akıllara durgunluk verdi.

Gözaltına alındı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına görüntülü bağlanan Nurettin Arslan, canlı yayında polis tarafından gözaltına alındı. Arslan’ın gözaltına alındığı anlarda stüdyoda alkışlar yükselirken Müge Anlı da “Bu fotoğrafa bu kelepçe” sözleriyle alkışlara eşlik etti.

Canlı yayında gözaltı! Müge Anlı isyan etti

Yorumlar kapalı.