Catherine Zeta Jones: Messi’ye aşığım, kocam için de sorun değil bu durum

53 yaşındaki ünlü yıldız Catherine Zeta Jones, Arjantinli futbol yıldızı Lionel Messi'ye aşkını sosyal medyadan ilan etti. Zate Jones bununla yetinmedi kocasının da bu duruma tepki göstermediğini açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

O tam 22 yıl önce kurduğu ailesiyle gayet mutlu bir hayat sürdürüyor. Bir ara yuvaları ciddi bir sarsıntı geçirmiş olsa da onlar yine birlikte ve ayakta durmayı başardı. Dile kolay, evliliklerinde iki on yılı geride bıraktılar. Ama sonuçta ünlü çiftin arasına “futbol” girdi…

MESSİ AŞKINI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Hatta bu futbol tutkusu öyle bir duruma geldi ki ünlü çiftin kadın tarafı, FIFA Dünya Kupası final maçında, milyonlarca kişinin, Arjantin milli takımı bir yana sanki kendi başına bir takımmış gibi desteklediği Lionel Messi’ye aşkını sosyal medyadan ilan etti. Catherine Zeta Jones bununla yetinmedi kocasının da bu duruma tepki göstermediğini açıkladı.

Catherine Zeta Jones: Messi'ye aşığım, kocam için de sorun değil bu durum

GÜZEL OYUNCUNUN MESSİ SEVDASI

Arjantinli futbol yıldızı Lionel Messi’ye aşkını sosyal medyadan ilan eden ünlü isim Catherine Zeta Jones. 53 yaşındaki iki çocuk annesi. FIFA Dünya Kupası final maçı sırasında ortaya çıktığına göre futbola kayıtsız değil. Belki bunda “futbolun ana vatanı” olarak tanımlanan Birleşik Krallık topraklarındaki Galler’de dünyaya gelmesinin de etkisi var.

FİNAL MAÇINI ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA İZLEDİLER

Catherine Zeta Jones ile 78 yaşındaki eşi Michael Douglas, dün gece Fransa ile Arjantin arasında oynanan FIFA Dünya Kupası final maçını kelimenin tam anlamıyla tırnaklarını kemirerek izledi. Bir ara Fransa kupaya uzanır gibi olsa da sonuçta bu mücadeleden galip çıkan Arjantin milli takımı oldu. O takımda dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak nitelendirilen Lionel Messi vardı. Bu durumun sevince boğduğu kişilerden biri de Catherine Zeta Jones oldu. Güzel oyuncu, sosyal medya sayfasında maçın son anlarını izlerken çektiği bir videoyu paylaştı. Arjantin’in zaferini ilan ettiği anda da coşkudan kendini kaybedip çığlık çığlığa bağırmaya başladı Catherine Zeta Jones.

Catherine Zeta Jones: Messi'ye aşığım, kocam için de sorun değil bu durum

EVİNE POSTERLERİ ASILI

Oscar ödüllü yıldız, daha sonra sosyal medya sayfasına “Bu benim izlediğim en güzel maç. Bakın, ben Paris Saint Germain takımının taraftarıyım. Ama anlamanız gerekir ki ben Messi’yi seviyorum, ona aşığım. Kocam için de sorun değil bu durum. Yani benim için ya da bir başkası için ağlama Arjantin” diye yazdı. Catherine Zeta Jones, kocası Michael Douglas’ın, evin dört bir yanına Messi’nin posterlerini asmasına ses çıkarmadığını da ekledi.

Catherine Zeta Jones: Messi’ye aşığım, kocam için de sorun değil bu durum

Yorumlar kapalı.