Celal Şengör neden sürekli papyon taktığını açıkladı: Eşimle evlendikten sonra papyon takmamı istediği için papyon takıyorum

Türk yer bilimci Prof. Dr. Celal Şengör, bilgi birikiminin yanı sıra sempatik tavırlarıyla da dikkat çekiyor. Şengör’ün, kravat yerine papyon tercih etmesinin nedeni merak konusu olmuştu. Şengör, sürekli papyon takmasının sebebini açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Prof. Dr. Celal Şengör’ün konuk olduğu tüm programlara papyon takarak katılması sosyal medyanın dikkatini çekmişti. Kafa TV’nin Youtube programına konuk olan Şengör, papyonla olan hikayesini anlattı. Prof. Dr. Şengör, “Papyonla ilk tanışmanız ne zaman?” sorusuna romantik bir cevap vererek sosyal medyanın dikkatini çekti.

Papyonla ilk tanışmasının ilkokulda olduğunu dile getiren Prof. Dr. Şengör, “Papyonla tanışmam ilkokuldu. Sürekli takmam Oya ile evlendikten sonra. Benim çok güzel kravatlarım vardı. Ancak eşim Oya her yemekten geldiğimizde kravatın menü haline geldiğini ve kravatı yıkamanın gömleği yıkamaktan daha zor olduğunu söylüyordu. Lekeleri zor çıkıyordu. Dolayısıyla papyon taktım” dedi.

24 Mart’ta yeni yaşını kutlayan Şengör’e papyon hediye edildi. Ünlü profesör epey mutlu oldu.

Celal Şengör neden sürekli papyon taktığını açıkladı: Eşimle evlendikten sonra papyon takmamı istediği için papyon takıyorum

Yorumlar kapalı.