Cem Belevi: “İrem’de yüksek libidoyu buldum”

İrem Derici ile aşk yaşamaya başlayan Cem Belevi, aralarındaki aşkın çok tutklulu olduğunu ve güçlü bir ten uyumu olduğunu belirterek, İrem Derici'nin libidosunun yüksek olduğunu itiraf ederek sosyal medyayı salladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Cemiyet Gazinosu’ albümüyle müzik piyasasında ses getiren ve İrem Derici ile aşk yaşayan şarkıcı Cem Belevi, ilişkisiyle ilgili magazin gündemini sallayacak açıklamalar yaptı.

İrem Derici ile tutkulu bir aşk yaşadıklarını anlatan ve ten uyumlarının tuttuğunu ifade eden Cem Belevi “İrem’de yüksek libidoyu buldum, küçük İrem’e çok aşığım!” itirafıyla sosyal medyada günün konusu haline geldi!

Belevi, “İrem’e olan aşkını nasıl anlatırsın?” sorusuna, “İrem’i yaşamak siyah-beyaz televizyonlardan renkli televizyona geçmek gibi” yanıtını verdi.

Ünlü çiftin ilişkisi hakkında pek çok iddia ortaya atılırken Belevi, Hürriyet’ten Hakan Gence’ye verdiği röportajda özel hayatı ile ilgili samimi açıklamalar yaptı.

Dokuz senedir bu camiadayım. İrem’le birbirimizi zaten tanıyorduk. Konserlerde, havalimanında, etkinliklerde denk geliyorduk. Sadece selamlaşırdık. Pandemide hepimiz değişik kültürler edindik Hakancığım, Clubhouse biriydi. Orada çok zaman geçirdim, İrem de öyle… Aynı anda, bir anda oldu. ‘Bir kıvılcım düşer önce, büyür yavaş yavaş’ (gülüyor)… Önce birbirimizin esprilerine ne kadar çok güldüğümüzü
fark ettik. Sonra bu yaz Çeşme’de birlikte zaman geçirmeye başladık. Baktık ki kafalarımız uyuyor… Ama sadece kafalarımız değil, tenimiz de birbirine çok iyi uyuyormuş, anladık.

Cem Belevi: “İrem’de yüksek libidoyu buldum”

Yorumlar kapalı.