Cem Yılmaz ve Mustafa Sandal’dan Ekrem İmamoğlu paylaşımı: Asla yalnız değilsin. Her şey çok güzel olacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis cezası ve siyasi yasağa ünlü isimlerden tepki geldi. Cem Yılmaz, “Kalkınma süperdi… Adalet zaten… Bu “Her toplum hakettiği gibi yönetilir” sözünün çirkinliği bir yana benim memleketim bu değil diye düşünüyorum” derken, Mustafa Sandal ise “Asla yalnız değilsin. Her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği suçlamasıyla açılan davada, bugün karar açıklandı. Mahkeme, İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis cezası verdi.

Ayrıca, İmamoğlu hakkında Türk Ceza Kanunu’nun “Belli hakları kullanmaktan yoksun bırakılma” konusunu içeren 53. maddesinin uygulanmasına da hükmetti. Eğer karar temyizde kesinleşirse İmamoğlu, ‘siyasi yasaklı’ olacak ve belediye başkanlığından alınacak.

ÜNLÜ İSİMLERDEN TEPKİ

İmamoğlu hakkında verilen karara ünlü isimlerden tepkiler peş peşe geldi. Komedyen Cem Yılmaz kendisine ait twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Kalkınma süperdi… Adalet zaten… Bu “Her toplum hakettiği gibi yönetilir” sözünün çirkinliği bir yana benim memleketim bu değil diye düşünüyorum. Espri? Yine siz yapın elbette. Politik mizah neden yok çünkü politika yok ki mizahı olsun! Laba luba hep ikisi de. Acı bir tablo” dedi.

MUSTAFA SANDAL: ASLA YALNIZ DEĞİLSİN

Şarkıcı Mustafa Sandal ise, Ekrem İmamoğlu’nun fotoğrafını paylaşarak “Asla yalnız değilsin. Her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

FAZIL SAY: KORKAKLAR! KORKAKSINIZ! ADALETSİZ KORKAKLAR!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya ara verdiğini açıklayan dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say da İmamoğlu hakkında verilen bu karara sessiz kalmadı. Say, twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Artık kapkaranlık bir ülke oldu Türkiye. Korkaklar! Korkaksınız! Adaletsiz korkaklar! Haksızlıkla göz göre göre! Yanındayız Ekrem İmamoğlu” ifadelerine yer verdi.

 

Cem Yılmaz ve Mustafa Sandal’dan Ekrem İmamoğlu paylaşımı: Asla yalnız değilsin. Her şey çok güzel olacak

Yorumlar kapalı.