Cem Yılmaz’dan Tarkan’a teşekkür: “Çok yaşa Tarkan. Yalnızca güzel şeyler güzeldir”

Cem Yılmaz, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünde, Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleşen kutlamada geceye damgasını vuran Tarkan'a teşekkür etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı sebebiyle Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşen kutlamada sahne alan Tarkan, unutulmaz bir konser verdi. Vatandaşlar, ünlü şarkıcının sahne aldığı gecede hep birlikte ritim tutarak, dans etti. Ayrıca konser alanında izdiham da yaşandı.

Cem Yılmaz'dan Tarkan'a teşekkür: "Çok yaşa Tarkan. Yalnızca güzel şeyler güzeldir"

TARKAN: BU KONSERİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM

Tarkan, verdiği konserin ardından Instagram hesabından konuyla alakalı paylaşımda bulundu. ‘Megastar’, yayınladığı gönderide, “Güzel İzmir, canım İzmir…  Dün gece ne oldu öyle? Ne yaptık biz öyle? Dünyanın en kalabalık konserlerinden biri olarak ilk 5’e girip, tarihe geçmişiz. Vay be! Çok teşekkür ederim o içten, o candan sevginize ve ilginize canlarım. Enerjiniz, coşkunuz müthişti… Hiç unutmayacağım bu konseri… Sizi seviyorum.” ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz'dan Tarkan'a teşekkür: "Çok yaşa Tarkan. Yalnızca güzel şeyler güzeldir"

 

CEM YILMAZ’DAN TEŞEKKÜR: ÇOK YAŞA TARKAN!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz da Tarkan’a teşekkür etti. Yılmaz, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, “Çok yaşa Tarkan. Dün sahnedeki tüm arkadaşlarıma, emeği geçen herkese ve tabii ki coşkuyla konseri izleyen tüm seyirlerimize selam olsun. Yalnızca güzel şeyler güzeldir. Gerisi boş…” şeklinde konuştu.

Cem Yılmaz’dan Tarkan’a teşekkür: “Çok yaşa Tarkan. Yalnızca güzel şeyler güzeldir”

Yorumlar kapalı.