Cenk Eren’den Erdoğan’ın iftarına katılan ünlülere ‘Müzik yasağı’ tepkisi

Beşiktaş'ta bulunan Dolmabahçe Sarayı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, pek çok sanatçı ve müzisyenle iftar programında bir araya geldi. Koronavirüs salgını kapsamında geçtiğimiz yıl devreye sokulan saat gece 12'den sonra canlı müzik yasağını hatırlatan Cenk Eren, ünlü isimlere tepki gösterdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ta bulunan Dolmabahçe Sarayı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, pek çok sanatçı ve müzisyenle iftar programında bir araya geldi. .

Koronavirüs salgını kapsamında geçtiğimiz yıl devreye sokulan saat gece 12’den sonra canlı müzik yasağı, pandeminin etkisini yitirmesiyle pek çok yasak kaldırırken, müzik yasağının devam etmesine sanatçılar tepkiliydi.

SANATÇILAR CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’LA İFTAR YAPTI

Dolmabahçe Sarayı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, pek çok sanatçı ve müzisyenle iftar programında bir araya geldi. Davete Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit, Coşkun Sabah, Demet Akalın, Hülya Avşar, Yavuz Bingöl, Umut Akyürek, Müşerref Akay, Yonca Evcimik, Ahmet Selçuk İlkan, Tamer Karadağlı, Metin Şentürk, Gamze Özçelik, Şafak Sezer ve Alişan gibi ünlü isimler katıldı.

Cenk Eren'den Erdoğan'ın iftarına katılan ünlülere 'Müzik yasağı' tepkisi

CENK EREN: MÜZİK YASAĞINI GÜNDEME GETİRDİLER Mİ ACABA?

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan şarkıcı Cenk Eren, “Sayın Cumhurbaşkanımızın iftar davetine katılan değerli sanatçılarımız müzik yasağını gündeme getirdiler mi acaba? Bilgilendirirlerse bizleri, memnun oluruz.” ifadelerini kullandı.

Cenk Eren'den Erdoğan'ın iftarına katılan ünlülere 'Müzik yasağı' tepkisi

“RİCA ETTİM HATTA KENDİSİ KÜLTÜR BAKANIMIZI YANINA ÇAĞIRDI”

Davete katılan isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, bu paylaşıma yanıt vererek, “Bilgilendireyim… Elbette… belki kimse cesaret edememiştir ama ben tüm müzisyenler adına rica ettim söyledim. Hatta kendisi Kültür Bakanımızı yanına çağırdı. Çalışmaya başlayacaklarının sözünü aldım… Bekleyeceğiz, saygılar Cenk Bey” dedi.

Cenk Eren’den Erdoğan’ın iftarına katılan ünlülere ‘Müzik yasağı’ tepkisi

Yorumlar kapalı.