Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten… Uraz Kaygılaroğlu kaza geçiren oyuncuların son durumlarını açıkladı

Amasya’da aralarında Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci'nin de olduğu minibüs TIR'a çarpmış; feci kazada minibüste bulunan 3 kişi ölmüş, 8 kişi de yaralanmıştı. Son olarak hastanede yaralı tiyatro ekibini ziyaret eden Amasya Valisi Mustafa Masatlı, oyuncuların sağlık durumlarına ilişkin açıklama yaptı. Öte yandan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu da, tiyatrocuların durumuna ilişkin son gelişmeleri paylaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Baş Belası” adlı tiyatro oyununu Çorum’da sahnelemelerinin ardından Samsun’a doğru hareket eden tiyatro ekibini taşıyan Aykut Bektaş yönetimindeki 52 ADK 527 plakalı minibüs, Amasya – Çorum kara yolu üzerinde, Çaybaşı Köyü civarında önünde seyreden Hacı Ahmet Kılıç yönetimindeki 42 FES 27 plakalı TIR’a arkadan çarptı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda acil sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova’daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten… Uraz Kaygılaroğlu kaza geçiren oyuncuların son durumlarını açıkladı

VALİ MASATLI, CEYHUN FERSOY’UN SAĞLIK DURUMUNU PAYLAŞTI

Son olarak Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelerek, kazada yaralanan tiyatro ekibine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten… Uraz Kaygılaroğlu kaza geçiren oyuncuların son durumlarını açıkladı

Ziyaret sonrası yaralı Ceyhun Fersoy’un da sağlık durumuna ilişkin bilgi veren Vali Masatlı, “Ceyhun Bey ile görüştüm şu an için kendisinin durumu iyi. Sadece ayakta tendonlarda bir sorun varmış. Diğer taraftan vücudunun farklı yerlerinde çok önemli olmayan bazı yaralar var. Tahmin ediyorum, birkaç güne kadar kendisini buradan taburcu ederiz” dedi.

Vali Masatlı, şu ifadeleri kullandı:

“Kazada maalesef 3 insanımızı kaybettik. Kaza sonucu 7 tiyatro ekibinden vatandaşımız da yaralandı. Bunlardan 2 tanesini Samsun’a sevk ettik. 1 tanesi taburcu oldu. 4 tanesi de şu an itibarıyla Sabuncuoğlu Araştırma Hastanemizde tedavi altındalar. Bunlardan 1 tanesinin durumu birazcık kritik. İleri bir tedavi için belki başka bir hastaneye de sevk edebiliriz. Ceyhun Bey ile de görüştüm şu an için kendisinin durumu iyi. Sadece ayakta tendonlarda bir sorun varmış.

Diğer taraftan vücudunun farklı yerlerinde çok önemli olmayan bazı yaralar var. Tahmin ediyorum, birkaç güne kadar kendisini buradan taburcu ederiz. Arkadaşlarımızın yapmış olduğu ilk incelemede tiyatro ekibini taşıyan minibüsün süratli olduğu ve bu sürat neticesi aynı hatta seyreden TIR’a arkadan çarpması sonucu kazanın meydana geldiği yönünde şu an itibariyle tespitlerimiz var.”

KAYGILAROĞLU: SERGEN DEVECİ’NİN DURUMU BİRAZ DAHA AĞIR!

Öte yandan, yaralıların son durumunu oyuncu Uraz Kaygılaroğlu paylaştı.

Eski eşi Melis İşiten ve diğer oyuncular hakkında bilgi veren Kaygılaroğlu şu ifadeleri kullandı:

“Melis ile irtibat halindeyiz çok korktuk. Mesaj atanlar için Melis’in durumu iyi yaralı ama iyi… Hiçbir hayati tehlikesi, kalıcı bir şey yok. Ceyhun iyi aynı şekilde ufak tefek yaraları var tabii ki Sergen’in durumu biraz daha ağır bilgilerim bu kadar sağ olun.”

Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten… Uraz Kaygılaroğlu kaza geçiren oyuncuların son durumlarını açıkladı

Yorumlar kapalı.