Cezaevinde skandal: Kadın gardiyan ve mahkum 1200 kez ilişkiye girdi!

İngiltere’deki bir cezaevinde yaşanan skandal ülkede gündem oldu. Kadın gardiyan ile mahkumun ilişkisini akıllı saat ortaya çıkardı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere’deki kadın gardiyan, ülkenin en büyük hapishanesinde, hırsızlık suçundan hüküm giymiş bir mahkumla uygunsuz ilişki yaşadı. Dört ay süren ilişki boyunca mahkuma çıplak fotoğraflarını evde çektiği cinsel içerikli videoları gönderdiği ortaya çıktı.

Akıllı telefon ilişkiyi ortaya çıkardı. Silahlı soygun suçundan cezaevindeki mahkumla kadın gardiyanın 1200 kez cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

Birleşik Krallık’ın Wrexham kentine bağlı Johnstown’da yaşayan Ayshea Gunn, şehirdeki Berwyn Hapishanesi’nde çalışıyordu. Britanya’nın en büyük erkek hapishanesi olan Berwyn’de gardiyan olarak çalışan 27 yaşındaki kadın, bir mahkumla uygunsuz ilişki yaşadı.

Cezaevinde skandal: Kadın gardiyan ve mahkum 1200 kez ilişkiye girdi!

2017 yılında hizmet vermeye başlayan hapishanede hırsızlık suçundan yatmakta olan Khuram Razaq ile gardiyan Ayshea arasında hapishane kurallarına uygun olmayan bir ilişki gelişti. 2017 yılında hizmet vermeye başlayan hapishanede hırsızlık suçundan yatmakta olan Khuram Razaq ile gardiyan Ayshea arasında hapishane kurallarına uygun olmayan bir ilişki gelişti.

Gardiyan ile mahkumun ilişkisi, 31 Temmuz 2018’de başladı ve 20 Kasım 2018’e kadar devam etti. Ayshea Gunn ve Khuram Razaq’ın ilişkileri iddiaya göre dört ay sürdü.

Mold Magistrates Mahkemesi’nde görülen duruşmada çiftin ilişkisine dair detaylar gözler önüne serildi. Ayshea Louise Gunn’ın, aşık olduğu mahkum Khuram Razaq ile 1200’den fazla kez iletişime geçtiği ortaya çıktı. Mahkemede ortaya çıkan şoke edici bir diğer gerçek de, genç kadının mahkumla paylaştığı cinsel içerikli videolar oldu.

Mahkum parmaklıklar ardındayken, kadın gardiyanın ona çıplak fotoğraflarını ve evde çektiği cinsel içerikli videoları gönderdiği açıklandı. Aynı zamanda Ayshea’nın mahkum sevgilisine +18’lik web sitelerinden videolar gönderdiği belirlendi. Kriminoloji ve psikoloji eğitimi almış olan gardiyanın, daha önce aynı hapishanede çalışan bir başka gardiyanla ilişkisi olduğu mahkeme kayıtlarına geçildi.

Cezaevinde skandal: Kadın gardiyan ve mahkum 1200 kez ilişkiye girdi!

Ancak Ayshea Louise Gunn’ın sevgilisi tarafından aldatıldığı, sonra da mahkum Khuram Razaq ile yakınlaşarak ona aşık olduğu açıklandı. Gunn’ın, 29 yaşındaki mahkumla üç farklı telefon numarasından kontak kurduğu, onun için hapishaneye çeşitli eşyaları gizli gizli soktuğu ortaya çıktı.

Çiftin hapishane sınırları içinde cinsel ilişkiye girdikleri iddia edildi. Gunn’ın, 29 yaşındaki mahkumla üç farklı telefon numarasından kontak kurduğu, onun için hapishaneye çeşitli eşyaları gizli gizli soktuğu ortaya çıktı.

Ayshea Louise Gunn, suçlu bulunarak cezaevine gönderildi.

Gardiyan Ayshea Gunn’ın mahkumla olan uygunsuz ilişkisi özellikle İngiltere basınında büyük yankı uyandırdı. Wrexham’daki Berwyn Hapishane’si 28 Şubat 2017’de açılmıştı. Berwyn, “süper hapishane” olarak anılsa da sık sık olumsuz haberlerle gündeme geliyor. Geçen ay, hapishanede çalışan biri, bir mahkum tarafından rehin alınmıştı. Olay kimse yaralanmadan atlatılsa da basında büyük yer bulmuştu. Bu olaydan sadece birkaç gün önce ise, bir mahkum hapishanenin çatısına tırmanmayı başardı. Güvenlik problemleriyle gündeme gelen hapishane çalışanı da cezaevine gönderildi.

Silahlı soygun suçundan cezaevinde bulunan Razaq’ın gardiyan sevgilisi Gunn akıllı saat aldı. Gardiyan kadın gizlice cezaevine soktuğu ve sevgilisine hediye ettiği 1500 euroluk akıllı saat sayesinde sürekli iletişimde kaldı. Devamlı konuşan, mesajlaşan hatta birbirlerine fotoğraf gönderen iki sevgili ilişkilerini hiçbir şey yokmuş gibi sürdürürken kadın gardiyan Razaq’ın tüm isteklerini de dışarıdan karşılıyordu.

Cezaevinde skandal: Kadın gardiyan ve mahkum 1200 kez ilişkiye girdi!

İkiliyi yakın takibe alan ekipler 4 aylık bir incelemenin ardından ilişkiyi ortaya çıkardı. Kadın gardiyanın mahkum sevgilisi ile 1200 kez cinsel ilişkiye girdiği belirlendi. Kadın gardiyan kendisinin ‘duygusal boşlukta’ olmakla savundu.

Cezaevinde skandal: Kadın gardiyan ve mahkum 1200 kez ilişkiye girdi!

Yorumlar kapalı.