CHP Sözcüsü Öztrak’tan savcılara ‘Burhan Kuzu’ çağrısı

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Burhan Kuzu'yla ilgili ortaya atılan iddialar hakkında konuştu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Burhan Kuzu’yla ilgili ortaya atılan iddialar hakkında konuştu.

Öztrak’ın konuyla ilgili açıklamaları şöyle:

Erdoğan Şahsım Hükümeti’ne güven kalmamıştır. Hafta sonu Sarayın danışmanı müteveffa Burhan Kuzu hakkında, bazı ciddi iddialar yeniden gündeme geldi. Bu iddialar yenilir, yutulur cinsten değil. Bu konu hakkında bazı şahitler de ortaya çıktı. Burhan Kuzu kimin üzerinden kimin aracılığıyla işlerini götürüyormuş.

Bu saatten sonra yapılması gereken, yönetimdeki çürümüşlüğe son vermektir. “Yeni kurallarla”, “yeni kurumlarla”, “yeni kadrolarla” ülkenin ufkunu açmaktır.

Bunun için milletin hakemliğine gitmeye ihtiyaç vardır. Bu saatten sonra Erdoğan Şahsım Hükümetinin, millet için yapabileceği tek iyilik budur.

Milletimiz herkesi 3 yıldır izlemiştir. Bu hükümetin notunu zaten vermiştir. Şimdi milleti hayal kırıklığına uğratan Erdoğan Hükümetine tasdiknamesini vermeye sıra gelmiştir.

SEDAT PEKER NE DEMİŞTİ?

Suç örgütü olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkartılan Sedat Peker uzun bir aradan sonra Twitter hesabından ifşalarına devam etti.

1 Kasım 2020’de vefat eden Burhan Kuzu’nun Zindaşti’yle hasım olan Orhan Ünğan’nın davasını geri çekmesi için kendisiyle iletişime geçtiğini ileri süren Sedat Peker, Burhan Kuzu’ya ‘başka kadınlarla birlikte görüntüleri olduğu’ gerekçesiyle şantaj yapıldığını iddia etti.

Uyuşturucu kaçakçısı ve cinayetten yargılanan Zindaşti’yi tahliye ettiren Burhan Kuzu’nun daha sonra Zindaşti’nin hasmı olan Orhan Ünğan adına çalıştığını ileri süren Sedat Peker, Kuzu’nun bazı isimlerin devlet bankalarından kredi alması için aracı olduğunu da söyledi.

CHP Sözcüsü Öztrak’tan savcılara ‘Burhan Kuzu’ çağrısı

Yorumlar kapalı.