CHP’li Öztrak’tan Bakan Varank’a: Trollüğü bırak da işini yap

CHP'li Faik Öztrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a tepki göstererek, "Yerli aşıda çuvallayan Varank koltuğunu kurtarmak için Genel Başkanımıza hakaret etmeye kalkmış. Trollüğü bırak da işini yap" ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a tepki gösterdi. Öztrak, “Trollüğü bırak da işini yap” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, “İngiltere Savunma Bakanı Wallace, kendilerine hizmet etmiş Afganlara, Türkiye’de “mülteci merkezleri” kuracaklarını ilan etti ve Afganları ülkemize davet etti. Kendilerine mülteci seçecekler, kalanlar ülkemizde bırakılacak” paylaşımını yaptı.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımını alıntılayan Varank, “İngiltere Savunma Bakanı’nın kaleme aldığı yazıda Türkiye’nin ismi bile geçmiyor. Okumaktan aciz birilerinin elinde kullanışlı sosyal medya şaklabanına dönen Kılıçdaroğlu’nun asırlık partiyi düşürdüğü durum üzücü…” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Varank’a CHP Sözcüsü Faik Öztrak tepki gösterdi.

Öztrak, açıklamasında, “Yerli aşıda çuvallayan Varank koltuğunu kurtarmak için Genel Başkanımıza hakaret etmeye kalkmış. İngiliz Savunma Bakanıyla yaptıkları mülakatta İngiliz muhabirler bakan Türkiye’de Afgan göçmenler için bölge düşünüyor yazıyorsa bunu bakan söylemiştir. Trollüğü bırak da işini yap” ifadelerini kullandı.

CHP’li Öztrak’tan Bakan Varank’a: Trollüğü bırak da işini yap

Yorumlar kapalı.