CHP’li Tanal: “Sırtını AKP’ye yaslayan DEDAŞ, Cizre’yi Survivor’a çevirdi”

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şırnak'ın Cizre ilçesinde Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (DEDAŞ) bir esnafın dükkanının girişine elektrik panosu yerleştirdiğini belirterek, “Sırtını AKP’ye yaslayan DEDAŞ, gelişigüzel kurduğu elektrik panolarıyla Cizre’yi Survivor’a çevirdi” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şırnak’ın Cizre ilçesinde Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (DEDAŞ) bir esnafın dükkanının girişine elektrik panosu yerleştirdiğini belirterek, “Sırtını AKP’ye yaslayan DEDAŞ, gelişigüzel kurduğu elektrik panolarıyla Cizre’yi Survivor’a çevirdi” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Tanal, sosyal medya hesabından yaptıı paylaşım ile DEDAŞ’ın “Cadde ve sokaklara elektrik panolarını gelişigüzel yerleştirdiğini” ifade etti. Tanal, Cizre’de vatandaşın, yerleştirilen elektrik panosu nedeniyle dükkanına girmekte zorlandığı anlara ait fotoğraf ve videoları paylaştı. “DEDAŞ’ın daha önce de yaya yolunu panoyla kapattığını” hatırlatan Mahmut Tanal’ın mesajı şöyle:

“Sırtını AKP’ye yaslayan DEDAŞ, gelişigüzel kurduğu elektrik panolarıyla Cizre’yi Survivor’a çevirdi. Alın size bir DEDAŞ trajikomedisi daha! Şırnak’ın Cizre ilçesinde esnafın dükkânının girişine elektrik panosunu yerleştirdiler. DEDAŞ’a toz kondurmayan Enerji Bakanı, DEDAŞ’ı Güneydoğu halkını ezmesi yönünde cesaretlendiren Saray eşrafı bu işe ne der?”

 

CHP’li Tanal: “Sırtını AKP’ye yaslayan DEDAŞ, Cizre’yi Survivor’a çevirdi”

Yorumlar kapalı.