CHP’yi suçlayıp Sözcü TV’den ayrılan Yılmaz Özdil: Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu lütfedip telefon etti

Yayına başladıktan 6 gün sonra Sözcü TV'den CHP'yi suçlayarak ayrılan Yılmaz Özdil "Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kılıçdaroğlu lütfedip telefon etti, CHP ve medya üzerine konuştuk" paylaşımı yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci Yılmaz Özdil, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Sözcü TV’den ayrılmasının ardından kendisini telefonla aradığını açıkladı.

“KENDİSİNE YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDERİM”

Twitter hesabından paylaşım yapan Özdil, “Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu lütfedip telefon etti, CHP ve medya üzerine konuştuk, kendisine yürekten teşekkür ederim, neler konuştuğumuzu şu anda anlatacak bir televizyon ekranına sahip değilim, bir gün anlatabilme imkanım olduğunda cümleten anlatırım” ifadelerini kullandı.

SÖZCÜ TV’DEKİ GÖREVİNDEN İSTİFA ETMİŞTİ

Özdil, bir aydır kapalı devre yayın yapan ve 1 Mart’ta resmen yayın hayatına başlayan Sözcü TV’deki görevini bıraktığını açıklamıştı. Sözcü’deki yazısında görevden uzaklaştırılması için CHP yönetiminin aleyhine kampanya başlattığını öne süren Özdil şu iddialarda bulunmuştu:

“Parantez açayım… Görevden derhal uzaklaştırılmam için, bir saniye bile görevde kalmamam için, Chp yönetiminin adını kullanarak, aleyhime kampanya başlatılmasına üzülmedim desem, yalan olur. Akp kampanyalarına alışığım, umurumda bile olmadığını beni tanıyan herkes bilir, ama doğma büyüme bir Chp’li olarak, bu kampanyaya parti kaynaklarının harcanmasına gerçekten üzüldüm. Chp’nin parasına yazık kardeşim. Meral Akşener’in masayı dağıtmadığını, kasten masanın dışına ittirildiğini söylediğim için, ‘Meral Akşener masayı dağıttı diyenler akçeli gazetecilerdir’ dediğim için, Chp yönetiminin adını kullanarak benim aleyhime linç kampanyası başlatanlar, ne diyecekler şimdi?”

CHP’yi suçlayıp Sözcü TV’den ayrılan Yılmaz Özdil: Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu lütfedip telefon etti

Yorumlar kapalı.