Cinsiyet değiştiren emekli asker pişman oldu: Hayatımın en büyük hatası

ABD donanmasında görevli bir asker olan ve erkekten kadına dönen Kristin Beck, yeniden doğduğu cinsiyete dönmeye hazırlanıyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

55 yaşındaki emekli asker Kristin Beck, kendisinden “faydalandıklarını” söylediği trans aktivistleri eleştirdikten sonra yeniden doğduğu cinsiyete geri dönmeye karar verdiğini açıkladı.

Daily Mail’in haberine göre, ABD donanmasının özel kuvvetlerinde görevli olan Beck, bir saatlik bir konsültasyonun ardından hormon verildikten sonra cinsiyet değişikliğinin “hayatının en kötü hatası” olduğunu anladığı için geçiş sürecini iptal ederek önceki adı Chris Beck’e geri dönüyor.

2013 yılında verdiği bir röportajda trans olduğunu açıklayan Beck, kendisini bir kadına benzetecek yüz feminizasyon operasyonunu geçirdi ama erkeklik organlarının alınması için henüz ameliyat olmadı.

SAYISIZ GÖREV VE MADALYA İLE 20 YILLIK ASKERİ KARİYER

2011 yılında emekli olan Beck, ABD ordusundaki en yüksek eğitimli seçkin kuvvet olan SEAL Team Six de dahil olmak üzere donanmada 20 yıl hizmet etmiş bir sicile sahipti.

13 kez görevlendirildi ve hizmetlerinden dolayı 50’den fazla madalya ve kurdele aldı ancak şimdi dikkatini kendisininkine benzer seçimler yapmayı düşünen gençlerin sağlığına çeviriyor.

Beck, katıldığı bir podcastte Robby Starbuck’a, “Benim yüzümden gördüğünüz her şeyin tek kelimesine bile inanmayın.”

Cinsiyet değiştiren emekli asker pişman oldu: Hayatımın en büyük hatası

Yorumlar kapalı.