Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz’le ilişki yaşayan Sevda Demirel’den cinsellik itirafı: Her şey belden aşağı yaşanmıyor

Sevda Demirel bir dönem yarışma programına katılan ve ardından cinsiyet değiştirerek adını Doruk Doğrusöz ile aşk yaşamıştı. Sevda Demirel Söylemezsem Olmaz canlı yayınında resmen ilan-ı aşk etti. Sevda Demirel açıklamasında "Her şey belden aşağı yaşanmıyor" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manken, şarkıcı ,Sevda Demirel, Türkiye’de bir döneme ismini yazdıran isimler arasında yer alıyordu. Son dönemde cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz’le ilişki yaşaması ve ardından sürpriz şekilde ilişkisini noktalaması nedeniyle sık sık gündeme gelen Demirel’den, katıldığı Söylemezsem Olmaz programında Doruk Doğrusöz’le ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“HER ŞEY BELDEN AŞAĞI YAŞANMIYOR”

Her şeyin belden aşağı yaşanmadığını söyleyen Demirel, “Doruk’tan sonra kimse olmadı. Onu çok sevdim. Hayatıma giren erkeklerin en delikanlısıydı. Her şey belden aşağı yaşanmıyor. Lastiği en son Doruk patlattı, yayın yaptığım mecranın sahibi bana ‘hayatım’ dedi diye beni terk etti. O çok çapkın benden sonra da kadınlarla oldu” diye konuştu.

Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz’le ilişki yaşayan Sevda Demirel’den cinsellik itirafı: Her şey belden aşağı yaşanmıyor

Yorumlar kapalı.