Cristiano Ronaldo’nun nişanlısı Georgina Rodriguez’e akraba şoku: “Sonradan görme!”

Yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun nişanlısı Georgina Rodriguez hakkında hazırlanan belgeselin yayınlanmasından sonra, akrabalarından tepki geldi. Rodriguez'in dayısı Jesus Hernandez, yeğeni için "Tam bir sonradan görme!" derken, üvey kardeşi Patricia Rodriguez, "Defalarca onunla konuşmaya çalıştım. Hatta Cristiano'nun Facebook sayfasına 'Dünyanın en kötü kadını yanında. Eğer bilmek istiyorsan bana ulaş, sana anlatırım' yazdım" diye konuştu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen ay ikiz bebeklerinin olacağını müjdeleyen futbolcu Cristiano Ronaldo’nun (36) nişanlısı Georgina Rodriguez (27), Netflix için hazırlanan yeni programında anlattıkları nedeniyle aile üyelerini kızdırdı.

Geçtiğimiz aylarda kendi adını taşıyan bir program çıkartarak geçmişten bu zamana kadar edindiği tecrübelerini aktaran Rodriguez, Ronaldo ile geldiği yeri ve geçmişinden asla utanç duymadığını söylemişti.

Ünlü model, yıldız futbolcu hayatına girmeden önce çektiği yokluğu ve Ronaldo’yla tanıştan sonra ise her şeye sahip olmanın ne demek olduğunu anladığını dile getirmişti.

Georgina Rodriguez’in açıklamalarının ardından akrabaları, ünlü model ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Rodriguez’in The Sun’a konuşan bazı aile üyeleri, ünlü modele tepki gösterdi. Georgina Rodriguez için “Sonradan görme!” diyen dayısı Jesus Hernandez, yeğeninin milyoner futbolcu Ronaldo ile tanıştıktan sonra ailesini unuttuğunu iddia etti.

Hernandez, Rodriguez hakkkında şunları söyledi:

Biz de onun gibi lüks içinde yaşamıyoruz diye bizden daha iyi olduğunu düşünüyor ve bizden utanıyor! Ondan şimdiye kadar asla bir şey istemedim. Ronaldo ile birlikte olduğunu öğrendiğimden beri beni bir veya iki kere aradı.

Konuşmasının devamında iki yeğenini de her zaman koruduğunu ifade eden Jesus Hernandez, “Her zaman Georgina ve kız kardeşini koruyup kolladım. Onlara kıyafet alır, hatta elektrik ve su faturalarını bile ben öderdim. Elimden gelen her şeyi yaptım. Georgina, eniştem Arjantin’e gönderilene kadar benim yanımda yaşadı.” dedi.

Hernandez ünlü modelin İspanya’dan Frans’ya yasaklı madde kaçırırken yakalanan ve 10 yıl hapse mahkum edilen babası hakkında ise şunları söyledi:

Georgina’nın babası 3 yıl önce Arjantin’de 70 yaşındayken öldü. Georgina bize bunun haberini bile vermedi. Kimse bana Jorge’un öldüğünü söylemedi. Neden bunu bize söylemediğini bilmiyorum.

Yeğeni ile defalarca iletişime geçmeye çalıştığını söyleyen Jesus Hernandez, “Defalarca onunla konuşmaya çalıştım. Hatta Cristiano’nun Facebook sayfasına ‘Dünyanın en kötü kadını yanında. Eğer bilmek istiyorsan bana ulaş, sana anlatırım’ yazdım.” dedi.

Georgina Rodriguez hakkında konuşan bir diğer isim ise ünlü modelin üvey kız kardeşi Patricia Rodriguez oldu. Patricia, kardeşi hakkında şunları söyledi:

Oğlumun doğum gününde üvey kız kardeşime Cristiano’ya oğlum için bir forma imzalayabilir mi diye sormasını istedim. O ise bana ‘Hayır!’ dedi ve Cristiano tatildeyken onu bunaltmayacağını söyledi. Bize bir imzalı formayı bile çok gördü.

Cristiano Ronaldo’nun nişanlısı Georgina Rodriguez’e akraba şoku: “Sonradan görme!”

Yorumlar kapalı.