Cüneyt Arkın’ın adı, Eskişehir’deki halk merkezine verildi

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde yapımı tamamlanan halk merkezine, Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın’ın adı verildi. Merkezin açılışında gözyaşlarını tutamayan Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Cüreklibatır, “Cüneyt’i ölümsüz yaptınız. Çok teşekkür ederim. Sağ olun” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Odunpazarı Belediyesi’nce Çankaya Mahallesi’nde açılan halk merkezine, Eskişehirli usta oyuncu Cüneyt Arkın’ın adı verildi.

Kadın ve çocukların kişisel gelişimleri için kursların yer alacağı merkezin açılışında Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Eskişehir milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Çankaya Mahalle muhtarı Cemil Öztürk, sinema sanatçısı Nuri Alço, Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Cüreklibatır, oğlu Kaan Polat Cüreklibatır, torunları Sarp ve Zeynep Cüreklibatır yer aldı. Nuri Alço, Cüneyt Arkın’ın yerinin hiçbir zaman dolmayacağını ifade ederek, “Yeşilçam’ın usta isminin, ağabeyimizin adını yaşatılması çok anlamlı. Cüneyt Arkın ölmedi sadece sesini duyamıyoruz. İçimizde yaşıyor. Eskişehir’in yetiştirdiği çok büyük aktörlerden biri. Türk sinemasını o sevdirdi. Onun yeri hiçbir zaman dolmaz” dedi.

Cüneyt Arkın’ın adı, Eskişehir’deki halk merkezine verildi

Yorumlar kapalı.