Cüneyt Arkın’ın cenazesi ne zaman? nerede? Cenaze töreninin detayları belli oldu

Cüneyt Arkın'ın cenazesi ne zaman? Nerede yapılacak? Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ne? Detaylar haberimizde...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşilçam’ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak dün sabah saatlerinde aramızdan ayrıldı. 85 yaşında hayatını kaybeden ayrılan usta sanatçının cenaze töreninin detayları belli oldu.

Cüneyt Arkın neden öldü?

Gerçek adı Fahrettin Cüreklibatır olan usta sanatçı,  dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. 85 yaşındaki oyuncu burada hayatını kaybetti.

KOAH hastası olduğu bilinen Arkın’ın vefat ettiği hastaneden yapılan açıklamada, “Türk sinemasının değerli oyuncusu Sayın Cüneyt Arkın kalbinin durması sebebiyle ambulansla geldiği Liv Hospital’da bütün yeniden canlandırma çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Liv Hospital Ailesi olarak Türk sinemasının dev oyuncusunu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Cüneyt Arkın’ın ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.” şeklinde bildirildi.

Cüneyt Arkın'ın cenazesi ne zaman? nerede? Cenaze töreninin detayları belli oldu

 

Cüneyt Arkın’ın cenazesi nerede, ne zaman?

Cüneyt Arkın için 30 Haziran’da Atatürk Kültür Merkezi’nde anma töreni düzenlenecek.

Arkın’ın cenazesi, öğlen namazından sonra Teşvikiye Camii’nde kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Cüneyt Arkın’ın vasiyeti ne?

Cüneyt Arkın daha önce katıldığı bir programda vasiyetini açıklamıştı. Arkın, “Atım Hasretim’in yanına gömülmek istemiştim. Ama sonra çok yanlış anlaşılır diye korktum. Beni ‘Anne babamın yanına gömün’ dedim” şeklinde konuşmuştu.

 

Cüneyt Arkın’ın cenazesi ne zaman? nerede? Cenaze töreninin detayları belli oldu

Yorumlar kapalı.