Cüneyt Arkın’ın vasiyeti ortaya çıktı! Aile üyeleri birbirine düştü

Geçtiğimiz sene haziran ayında hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın'ın, 14 Nisan 2009'da kendi el yazısı ile kaleme aldığı vasiyetname, İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'nde aileye açıklandı. Söz konusu vasiyetnameye Arkın'ın ilk evliliğini yaptığı Güler Mocan'dan dünyaya gelen kızı Filiz Cüreklibatır itiraz etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cüneyt Arkın’ın kendi el yazısıyla hazırladığı vasiyetname açıklandı. Arkın, Levent’teki gayrimenkulünü eşi ve iki erkek çocuğuna bırakınca, ilk eşinden dünyaya gelen kızı Filiz Cüreklibatır vasiyete itiraz etti.

Sabah’ın haberine göre, Cüneyt Arkın’ın hazırladığı vasiyetname nedeniyle Beşiktaş Levent’teki gayrimenkulü eşi Betül Cüreklibatır, oğulları Murat ve Kaan Polat Cüreklibatır’a paylaştırıldı.

Arkın’ın ilk evliliğini yaptığı Güler Mocan’dan dünyaya gelen kızı Filiz Cüreklibatır ise vasiyetnameye itiraz etti.

Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ortaya çıktı! Aile üyeleri birbirine düştü

Cüneyt Arkın’ın Güler Mocan ile 4 yıl süren evliliğinden olan kızı Filiz gözlerden uzak büyümüş hatta Cüneyt Arkın tarafından sır gibi saklanmıştı. Birçok kişinin bilmediği Cüneyt Arkın’ın kızı Filiz Canlı, Güler Mocan ve babası Cüneyt Arkın 1968’de boşandıktan sonra babası ile bir daha hiç görüşmemişti.

Konuyla ilgili yasal süreç hala devam ediyor.

Cüneyt Arkın’ın vasiyeti ortaya çıktı! Aile üyeleri birbirine düştü

Yorumlar kapalı.