Datça’da tatil yapan Fatih Portakal isyan etti: Gerçekten rezil bir durum

Sözcü TV ile sözleşmesi sona eren gazeteci Fatih Portakal, tatil için gittiği Muğla’nın Datça ilçesinde yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösterdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci Fatih Portakal, turizm merkezlerinden Muğla’nın Datça ilçesindeki elektrik kesintilerine isyan ederek bir video paylaştı.

Elektrik sorununun Datça’da sürekliliğine dikkat çeken Fatih Portakal durumu ‘rezalet” olarak değerlendirdi. Bu durumun dört gündür sürdüğünü dile getiren Portakal, şunları kaydetti:

“Bu kadar ciddi olduğunu zannetmiyordum sorunun ama sabahleyin simit almaya gittik, gevrek, poğaça almaya gittik ve fırında hiçbir şey yoktu. Bu parasızlıktan veya hayat pahalılığından değil elektriksizlikten. Koskoca ülkede bugün dördüncü gün, doğru dürüst elektrik verilemiyor.

Dün akşam 7-7.3’da bir gitti elektrik, sabah kaçta geldi bilmiyorum. Her sene yaşarlarmış ama bu sene maksimum seviyede yaşarlarmış. Nedeni trafoların yetmemesi.  Koskoca turizm ülkesinde pastanede hiçbir şey yoktu. Kadın isyan ediyor, ‘Hiçbir şey yapamadım, dolaptakiler bozulacak’ diye.

Yerli turist geliyor buraya, yerli turist zaten otel / pansiyon sahipleriyle kavga edip gidiyorlar. Sıcak… İnsan serinlemek istiyor, serinleyemiyorsunuz. Lokantaların bulunduğu yerler karanlık, curcuna. Gerçekten rezil bir durum.”

Datça’da tatil yapan Fatih Portakal isyan etti: Gerçekten rezil bir durum

Yorumlar kapalı.