Demans teşhisi konmuştu… Ünlü aktör Bruce Willis’in son durumu hayranlarını üzdü

Geçtiğimiz yıl sağlık problemleri yaşayan ve önce afazi sonra da demans teşhisi konan ünlü aktör Bruce Willis'in durumu kötüye gidiyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aldığı afazi ve demans teşhisleriyle hayranlarını üzen ve kariyerine son veren ABD’li oyuncu Bruce Willis’in (68) yakın bir arkadaşı yakın zamanda aktörün “dil becerilerinin artık mevcut olmadığı” yönünde bir güncelleme yaptı.

Hollywood yıldızı şu anda kendisine Mart 2022’de teşhis konulan nörodejeneratif bir hastalık olan frontotemporal demansla mücadele ediyor.

“Mavi Ay”da birlikte çalıştığı yönetmen Glenn Gordon Caron, yaptığı açıklamada hayranlarına Willis’in sağlık sorunlarına rağmen “hala Bruce” olduğuna dair güvence verdi.

Willis’i “her ay” ziyaret etmeye çalışan Caron, Willis’in sözlü iletişim becerilerini kaybettiğini belirterek “Eskiden açgözlü bir kitap okuyucusuydu, bunu kimsenin bilmesini istemiyordu ama şimdi okuyamıyor. Artık tüm bu dil becerilerine sahip değil ama yine de o hâlâ Bruce.”

“Onunla birlikteyken onun Bruce olduğunu biliyorsunuz ve orada olduğu için minnettarsınız ama ‘yaşama sevinci’ artık yok.” şeklinde konuştu.

Ünlü yönetmen Willis’in ailesiyle bir arada olduğunu ve yıldızın hayatında kalmak için çok çabaladığını da ekledi.

Demans teşhisi konmuştu… Ünlü aktör Bruce Willis’in son durumu hayranlarını üzdü

Yorumlar kapalı.