Deniz Akkaya’dan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında olay iddia! ‘Dilan Polat cevabı gibi…’

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin kara para aklama suçundan tutuklamasının ardından Deniz Akkaya, daha önce davalık olduğu Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra hakkında çok konuşulacak iddialar ortaya attı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet” suçlamalarıyla ifade veren Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 12 şüpheli tutuklandı.

DENİZ AKKAYA SELİN CİĞERCİ’Yİ HEDEF ALDI

Dilan Polat ve Engin Polat‘ın içinde bulunduğu süreci yakından takip eden gazeteci Murat AğırelSelin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında kara para aklama iddialarında bulundu. Deniz Akkaya ise bu yayınlar üzerinden bir dönem kavga ettiği ve davalık olduğu Ciğerci‘yi hedef aldı. Gökhan Çıra‘nın mal varlığının da araştırılmasının altını çizen Akkaya “Gökhan Çıra beş parasız adamdı, nereden kazandığını ben nereden bileyim diyor. Vallahi biz de bilemiyoruz cevap da yok Dilan Polat cevabı gibi bunları da Allah çok seviyor belli ki” dedi.

Deniz Akkaya’dan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında olay iddia! 'Dilan Polat cevabı gibi...'

MASAK RAPAORUNDA İLLEGAL İŞLEM TESPİT EDİLMEDİ

Gazeteci Emrullah Erdinç, Selin Ciğerci’nin MASAK raporuyla ilgili “ Selin Ciğerci’nin söylediklerinin bütün hepsi doğru. Şuana kadar Selin Ciğerci ile alakalı hiçbir şekilde illegal bir işlem bulunmuş değildir. Herhangi bir suç unsuru olmadığı içinde Selin Ciğerci rahat edebilir” ifadelerini kullanmıştı.

Deniz Akkaya’dan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında olay iddia! 'Dilan Polat cevabı gibi...'

Deniz Akkaya’dan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında olay iddia! ‘Dilan Polat cevabı gibi…’

Yorumlar kapalı.