Deprem bölgesinden isyan ettiren görüntüler: Bir tarafta yağmacı, bir tarafta cenazesini motosikletle taşıyan depremzede…

Depremin en çok etkilendiği şehirlerden biri olan Hatay’da bir depremzedenin cenazesini motosiklette taşıması yürekleri dağladı. Kahramanmaraş’ta ise kullandığı minibüse Türk bayrağı bağlayarak marketleri yağmalayan kişi görenleri isyan ettirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazarcık ve Elbistan merkezli depremler sonrası 10 kentte taş üstünde taş kalmadı. Felaketin beşinci gününde ölü sayısı 18 bini geçti. Enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor.

Depremin en büyük hasarı verdiği ikinci kent olan Hatay’da çaresizlik içinde kalan bir vatandaş, depremde can veren yakınının cenazesini motosikletle defnetmeye götürürken görüntülendi.

Deprem bölgesinden isyan ettiren görüntüler: Bir tarafta yağmacı, bir tarafta cenazesini motosikletle taşıyan depremzede...

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta ise bir yağmacının bir marketten çamaşır makinesi çalması bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi.

Onikişubat ilçesinde Binevler Kavşağı’na 46 ABP 954 plakalı minibüsü park eden yağmacı, marketten çalıp sırtına yüklediği çamaşır makinesini önünde Türk bayrağı olan beyaz minibüse yükledi. Videoya çekildiğini fark etmesine rağmen umursamayan yağmacı markete dönüp hırsızlık yapmaya devam etti.

SOYLU “YAĞMA YOK” DEMİŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem sonrası yaşanan yağma olaylarıyla ilgili “Birkaç münferit durum söz konusu, Türkiye’de böyle bir durum yok” demişti.

ERDOĞAN: OHAL İLE ÇÖZECEĞİZ

Dün bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bazı yerlerde marketlere, AVM’lere yağma oluyor. Devlet, OHAL’le buna müdahale etme imkanını yakalayacaktır” dedi.

Deprem bölgesinden isyan ettiren görüntüler: Bir tarafta yağmacı, bir tarafta cenazesini motosikletle taşıyan depremzede…

Yorumlar kapalı.