Depremde ailesinden 11 kişiyi kaybeden oyuncu Uğur Aslan hem ağladı, hem ağlattı: Yeğenimin enkazın altında gelinliğine sarılırken çıkarıldığını anlatayım mı?

Deprem felaketinde Hatay’da yaşayan aile üyelerini kaybeden oyuncu Uğur Aslan, katıldığı programda yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 11 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Binlerce binanın yıkıldığı deprem felaketinde 50 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Hatay’da yaşayan abisi, yengesi ve yeğenlerini içinde olmak üzere 11 akrabasını kaybeden oyuncu ve şarkıcı Uğur Aslan ise yaşadığı zor günleri anlattı.

“DEPREMDE 11 AİLE ÜYEMİ KAYBETTİM”

Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olan Uğur Aslan, deprem felaketiyle ilgili konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı. Konuşmakta zorlanan oyuncu,”11 aile üyemi kaybettim. İnsan böyle bir garabetin içinde felaketten teselli bulmayı öğreniyor. Tarif edilebilir bir şey değil. Bu durumu savaş gibi görüyorum. Sürekli deprem bölgesindeyim. İyileşmek için sürekli birilerine dokunmaya çalışıyorum. Depremi yeğenimin ‘amca ne olur yardım et, enkazdan çıkamıyorum” demesiyle öğrendim. Bir süre sonra yeğenim çıktı. 2. günün akşamında diğer yeğenimle yola çıktık. Onun abisi enkazda benim abim enkazda. Böyle acayip bir hikaye. 15 milyon insanımız etkilendi. Çok zormuş” dedi.

Depremde ailesinden 11 kişiyi kaybeden oyuncu Uğur Aslan hem ağladı, hem ağlattı: Yeğenimin enkazın altında gelinliğine sarılırken çıkarıldığını anlatayım mı?

Yorumlar kapalı.