Depremde hayatını kaybeden Christian Atsu’nun cenazesi ülkesi Gana’nın başkenti Akra’da törenle karşılandı

Türkiye'yi sarsan depremde enkaz altında kalarak yaşamını yitiren Hataysporlu futbolcu Christian Atsu'nun cenazesi ülkesi Gana'ya ulaştı. Atsu için resmi tören düzenlenirken havaalanında gözyaşları sel oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hataysporlu futbolcu Christian Atsu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay’da Rönesans Rezidans’ın enkazı altında kalarak hayatını kaybetti. Futbolcunun cenazesi ülkesi Gana’ya gönderilirken, havaalanında bir kadının yaşadığı büyük üzüntü yürek parçaladı.

ATSU’NUN CENAZESİ RESMİ TÖRENLE KARŞILANDI

Christian Atsu’nun cenazesi ülkesi Gana’da resmi törenle karşılandı. Pazar akşam saatlerinde Akra’ya getirilen futbolcunun cenazesini askerler taşırken, Kotoka Havalimanı’nda konuşan Gana Devlet Başkan Yardımcısı Mahamudu Bawmia, Atsu’nun çok sevilen biri olduğunu ve çok özleyeceklerini belirtti. Havalimanında gözyaşlarına boğulan bir kadın ise herkesi üzüntüye boğdu.

YARDIM ETTİĞİ KADIN KAHROLDU

Atsu’nun havalimanında cenazesini gören kadın, tören sırasında hıçkıra hıçkıra ağladı. Gözyaşları içerisinde kendini yerlere atan ve büyük üzüntü yaşayan kadının, Atsu’nun ülkesinde yıllardır yardımda bulunduğu biri olduğu anlaşıldı.

 

Atsu için düzenlenecek cenaze töreninin tarihi daha sonra açıklanacak.

 

Depremde hayatını kaybeden Christian Atsu’nun cenazesi ülkesi Gana’nın başkenti Akra’da törenle karşılandı

Yorumlar kapalı.