Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz kimdir? Taha Duymaz nereli? Taha Duymaz kaç yaşındaydı?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde Hatay’da olan ve enkaz altında kalan Taha Duymaz’ın cansız bedenini ulaşıldığı belirtildi. Kısıtlı imkanlarla çektiği videolarla sosyal medyada fenomen hale gelen Taha Duymaz’ın kim olduğu merak konusu oldu. Peki Taha Duymaz kimdir? Taha Duymaz kaç yaşında? Taha Duymaz nereli? İşte detaylar…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Hatay’da da büyük yıkıma neden olan depremde iki kardeşi, halası ve eniştesiyle enkaz altında kalmıştı.

Ailesi ve hayranları arama kurtarma çalışmalarından gelecek iyi bir haberi beklerken, büyük felaketin 12. gününde Taha Duymaz’ın cansız bedenini ulaşıldı.

Acı haberi, arama kurtarma çalışmalarının en başından beri takip eden Duymaz’ın arkadaşı Ragıp Narin “Başımız sağ olsun” sözleriyle duyurdu.

Taha Duymaz’ın ölüm haberi sosyal medyada büyük üzüntü yarattı.

TAHA DUYMAZ KİMDİR?

Taha Duymaz, 1 Eylül 2003 tarihinde Hatay’ın Yayladağı ilçesinde dünyaya geldi. Kalabalık bir ailede büyüyen Taha Duymaz’ın 7 kız ve 5 erkek kardeşi vardı. Maddi imkansızlıklar yüzünden 4. Sınıfta okulu bırakmak zorunda kalan Taha Duymaz, kısıtlı imkanlarla çektiği yemek videoları ile sosyal medyada fenomen hale gelmişti.

19 yaşındaki Taha Duymaz’ın en büyük hayali ise aşçı olabilmekti…

Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz kimdir? Taha Duymaz nereli? Taha Duymaz kaç yaşındaydı?

Yorumlar kapalı.