Depremde hiçbir binasının yıkılmadığını iddia eden müteahhit: O zaman süsü yok diye ceza yazdılar, şimdi ‘madalya vereceğiz’ diyorlar

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin en çok etkilendiği şehirlerden biri olan Malatya’da inşa ettiği hiçbir binanın yıkılmadığını iddia eden müteahhit, "Süsü püsü yok diye o zaman 300 milyar ceza yazdı bana. Şimdi arıyorlar 'Size madalya vereceğiz diyorlar'. Süslü püslüler hep döküldü" sözleriyle sosyal medyada gündem oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık iki deprem, 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. 30 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği bölgedeki arama kurtarma çalışmaları ise 9. gününde hız kesmeden devam ediyor.

MÜTEAHHİDİN SÖZLERİ GÜNDEM OLDU

Depremde binaları yıkılan çok sayıda müteahhit gözaltına alınıp çıkarıldığı mahkemelerce tutuklanırken, Malatya’da yaptığını binaların iki büyük depremde de yıkılmadığını iddia eden bir müteahhidin sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

“EVLERİN SÜSÜ YOK DİYE 300 MİLYAR CEZA YAZDILAR BANA”

10 ili vuran depremde ayakta kalmayı başaran binalarının önünde cep telefonu kamerasına konuşan müteahhit, “Süsü püsü yok diye o zaman 300 milyar ceza yazdı bana. Şimdi arıyorlar ‘Size madalya vereceğiz diyorlar’. Süslü püslüler hep döküldü” ifadelerini verdi.

Depremde hiçbir binasının yıkılmadığını iddia eden müteahhit: O zaman süsü yok diye ceza yazdılar, şimdi ‘madalya vereceğiz’ diyorlar

Yorumlar kapalı.