Depremde kızını kaybeden Orhan Aydın’dan yürek yakan paylaşım: Babalarından önce ölmemeli çocuklar

Kahramanmaraş merkezli depremlerde kızı Eylem Şafak Aydın'ı kaybeden sanatçı Orhan Aydın, kızıyla ilgili paylaşımında "Babalarından önce ölmemeli çocuklar" ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay’da yaşayan kızı Eylem Şafak Aydın‘ı kaybeden sanatçı Orhan Aydın, kızı ile ilgili yeni bir paylaşım yaptı.

Sosyal medya hesabından kızının fotoğrafını paylaşan sanatçı, “Babalarından önce ölmemeli çocuklar” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Sanatçı Orhan Aydın’ın Hatay’da yaşayan kızı Eylem Şafak Aydın Yetiş ve kızının annesi, Devrimci Parti Genel Başkanı Elif Torun Öneren yaşadıkları evde yakalandıkları depremin ardından enkaz altında kalmıştı.

Sanatçı Aydın, kızı ve kızının annesi için yardım çağrısında bulunmuş, “24 saat oldu.. kızımın olduğu yere yeni ekipler gitti.. umudum kahır.. Hatay ölüm kenti olmuş.. insanlarımız çaresiz ve yalnız.. ülkem ağlıyor.. canlarını arayan tüm insanlık gibi ben de kızımı istiyorum.. onsuz olmaz.. duydunuz mu?” demişti.

Devrimci Parti Genel Başkanı Öneren 6 Şubat Pazartesi günü enkazdan çıkarılmış, 11 Şubat’ta ise Eylem Şafak Aydın Yetiş’in cansız bedenine ulaşılmıştı.

Depremde kızını kaybeden Orhan Aydın’dan yürek yakan paylaşım: Babalarından önce ölmemeli çocuklar

Yorumlar kapalı.