Derya Baykal’dan eski eşi Ferhan Şensoy’a veda paylaşımı

Yaklaşık 2 aydır hastanede tedavi gören usta tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti. Şensoy'un hayatını kaybetmesinin ardından ilk paylaşım ilk eşi Derya Baykal'dan geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye, sabah saatlerinde kahreden bir habere uyandı. Tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy yaşamını yitirdi. Bu acı haber sonrası usta oyuncunun ilk eşi Derya Baykal’dan yürekleri burkan bir paylaşım geldi.

“USTAMI, KIZLARIMIN BABASINI KAYBETTİK”

Şensoy ile 16 yıl evli kalan Baykal eski eşinin ölüm haberini “Ustamı, kızlarımın babasını kaybettik çok üzgünüz” sözlerle duyurdu.

Derya Baykal'dan eski eşi Ferhan Şensoy'a veda paylaşımı

HEM EŞİ, HEM DE USTASIYDI

Derya Baykal ve Ferhan Şensoy’un aşkı tiyatro oyununda başlamıştı! Çift, 1988 yılında evlenmiş 2004 yılında boşanmışlardı. Ünlü çiftin Derya Şensoy, Müjgan Ferhan Şensoy adında iki kızı var.

“ÖZEL BİR İNSAN”

Derya Baykal yıllar önce verdiği bir röportajında eşi Ferhan Şensoy’la ilgili şunları söylemişti: Ferhan çocuklarımın babası, özel bir insan, değerli bir insan. Bugün Ferhan Şensoy dünya çapında bir isim. İkimiz de çok iyi biliyoruz ki şu an birbirimize ihtiyaç duysak hiç düşünmeden yan yana oluruz. Benim başıma bir şey gelse bilirim ki Ferhan jet hızıyla yanıma gelir. Aynı şekilde ben de öyle.”

Derya Baykal’dan eski eşi Ferhan Şensoy’a veda paylaşımı

Yorumlar kapalı.