Derya Uluğ en büyük pişmanlığını açıkladı

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, bilinmeyenlerini anlattı. Uzun süredir müzisyen Asil Gök ile aşk yaşayan Uluğ, ilişkisi ve en büyük pişmanlığıyla ilgili açıklamalarda bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı Derya Uluğ, Yasemin Şefik’in “Ritmik Sohbetler” programına konuk oldu. Müzisyen Asil Gök ile birlikteliği devam eden Uluğ, “Nasıl bir aşıksın?” sorusuna da yanıt verdi.

35 yaşındaki şarkıcı, “Sadık bir aşığım. 6 senedir Asil’le beraberim. Her zaman farklı bir evreye geçtik.” ifadelerini kullandı.

En büyük pişmanlığının ise kolundaki “Derya Uluğ” dövmesi olduğunu itiraf eden şarkıcı, “18 yaşında yaptırmıştım. Artık sildireceğim.” dedi.

Daha önce aşk hayatıyla ilgili çarpıcı bir itirafta bulunan Derya Uluğ, “Bir dönem sporu bırakmıştım, çok yemek yiyordum ve aşırı kilo almıştım. 40 beden olmuştum. Sonra 1 ayda 15 kilo verdim. Asil ile ayrıldığımız bir dönemdi, aşk acısı çekerken kilolarda gitti.” ifadelerini kullanmıştı.

Konuyla ilgili konuşan sanatçı, “İnsanlar genel olarak benim kiloma çok takık. Kilo almadım bu arada çok sağlıklı besleniyorum. Klip için fit olmam gerekiyor” demişti.

Kaynak: HaberTürk

Derya Uluğ en büyük pişmanlığını açıkladı

Yorumlar kapalı.