Devlet Bahçeli ateş püskürdü: Bu edepsiz, cibilliyetsiz ekran yüzlerinden midemiz bulanmaktadır

Ekranlarda Türkiye'nin sınır ötesi kara harekatının ne zaman yapılacağına dair bilgiler paylaşan ekran yüzlerine sert sözlerle yüklenen MHP lideri Devlet Bahçeli, "Bunlardan bıktık, bu edepsiz, bilgisiz, cibilliyetsiz ekran yüzlerinden artık midemiz bulanmaktadır" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM’de grup toplantısında gündemi değerlendirdi.

Bahçeli’nin konuşmasından satır başları

Terörle mücadelemiz güvenliğin huzurun güvenlik çıkarlarının meşru gerekçesidir. Tek bir terörist dahi yakayı kurtaramayacak. Sabır ve tahammülümüz kalmamıştır. Çocukları katleden canilere ihanetlerinin bedeli ödettirilecektir.

Münbiç, Tel Rıfat, Ayn El Arap’ta canlı terörist bırakılmamalıdır, alayı birden silindir gibi ezilmelidir. Güney sınırlarımızın emniyeti temel gündemimizdir. Kara harekatıyla örgütün kafası koparılmalıdır.

“HEP AYNI İSİMLER HEP AYNI MASKARALIKLAR”

Ne kadar geveze yorumcu varsa Türkiye’nin kara harekatı şu günde yapılacak diye konuşuyorlar. Hep aynı isimler, hep aynı maskaralıklar. Hallerine bakmazlar, Türkiye’nin askeri stratejisini küçücük akıllarıyla belirlemeye çalışırlar. Bunlardan bıktık, bu edepsiz, bilgisiz, cibilliyetsiz ekran yüzlerinden midemiz bulanmaktadır. Buna sınır konulmalıdır.

Devlet Bahçeli ateş püskürdü: Bu edepsiz, cibilliyetsiz ekran yüzlerinden midemiz bulanmaktadır

Yorumlar kapalı.