Devlet Bahçeli ‘Dilber’ ve ‘Güldür Güldür’ü hedef aldı: ‘Bir komplo emaresi!’

Manisa'da düzenlenen "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temalı açık hava toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli; gazilerle ilgili skeci eleştirilere konu olan Güldür Güldür ekibini hedef aldı. MHP lideri ayrıca, İnci Taneleri'ndeki pavyon dansıyla gündemde olan 'Dilber' karakterinden de rahatsız oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa’da düzenlenen “Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin” temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulundu.

MHP lideri, buradaki konuşmasında, Anayasa Mahkemesi ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef aldı.

Bahçeli öte yandan taksici Oğuz Erge’yi öldüren katil zanlısının vatandaşlıktan çıkarılmasını istedi.

HEDEFİNDE ‘DİLBER’ VAR: ‘MANİDAR BİR KOMPLO EMARESİ’

İnci Taneleri’ndeki pavyon dansıyla gündemde olan ‘Dilber’ karakterinden de rahatsız olan Bahçeli, söz konusu karakteri ‘komplo emaresi’ olarak yorumladı.

Gazilerle ilgili skeci eleştirilere konu olan Güldür Güldür ekibini de hedef alan Bahçeli, şöyle konuştu:

“Bir mizah programındaki soytarıların kahraman gazilerimize şerefsizce saldırısı, Alper Gezeravcı kardeşimizin uzaya gittiği şu dönemde bir dizi vasıtasıyla Dilber karakterinin servis edilmesi de bir başka örtülemez çelişki ve zamanlama itibariyle manidar bir komplo emaresi taşımaktadır.”

CHP lideri Özgür Özel’i de hedef alan Bahçeli, “Özgür Bey sokağı adres gösteriyor ateşle oynuyor. hezeyandan hezeyana geçiş yapıyor. Sözde darbe girişimine karşı mücadeleden bahsediyor. DEM’lenmiş CHP komaya girmiş” ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli ‘Dilber’ ve ‘Güldür Güldür’ü hedef aldı: ‘Bir komplo emaresi!’

Yorumlar kapalı.